donderdag 12 november 2020

Marianne Design 259

Zijn jullie allemaal al uitgeschommeld na de schommelkaarten challenge? Vandaag starten we op het Marainne Design Challenge Blog  met een nieuwe challenge bedacht door ons nieuwste DT lid Cecile. Zij koos voor het thema muziek:


Ik maakte een muzikale Sinterklaaskaart. De hamster heeft zijn schoentje gezet en is hard aan het zingen. Hopelijk horen Sint en Piet zijn lied en zit er morgen een mooi cadeautje in zijn schoen.

Gebruikte materialen:
CR1525: kachel
CR1489: schoentje zetten
COL1489: hamster
PK9159: Pretty Papers Bloc Swedish Winter
PK9155: Pretty Papers Bloc Weathered Wood
PK9169: Pretty Papers Bloc Men's Only
CS1059: telefoonberichten
CR1367: muzieknoten
CS1042: Pieten Post
LR0565: Sinterklaas en Pieterbaas

Kijken jullie ook even op het challenge blog? Daar kun je zien welke muzikale kaarten de andere DT leden hebben gemaakt.

Gisteren wel 40 kinderen aan de deur gehad voor Sint-Maarten. Toen uit nood de lampjes buiten uitgedaan en de bel er af want toen was alles op! De laatste jaren altijd rond de 10 kinderen gehad. Dit was dus een record. Alleen was er niks lekkers voor ons meer over.......

17 opmerkingen:

 1. Ooohhhh hoe schattig staat dat hamstertje er bij met zijn baretje! Weeral zo'n mooie kaart, ziet er helemaal gezellig uit!
  Bij ons wordt Sint-Maarten eigenlijk niet gevierd, maar omdat mijn man (Maarten dus ;-) ) daar eens een grap over maakte dat hij vond dat dat ook gevierd moest worden, geven wij hem elk jaar een leuk kleinigheidje voor zijn "naamdag", haha.
  Maar whaw, zoveel kinderen bij jullie! Ik snap wel dat het dan genoeg was :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je Sint kaartje keigaaf Henriët, super bedacht zo!
  Ik had alleen mijn kleinkinderen en hier mochten ze alleen
  sint maarten op app afspraak, dus veel auto's die heen en weer reden en fietsen op straat dus geen sliert kinderen met lichtjes! Lieve Vayenn is geweest en verder heb bijna nog alles over dus... neem het maar mee naar mijn werk straks dan kunnen de bewoners lekker snoepen.
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat er zoveel kinderen langs kwamen, beter als vorig jaar.
  Je kaart is weer zo leuk gemaakt.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee om de hamster te laten zingen, heel muzikaal!
  Ontzettend leuke kaart geworden.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, wat lief! Je kunt de spanning van zijn gezichtje lezen. Je hebt de kaart heel sfeervol opgemaakt, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaart heb je gemaakt Henriet. Erg mooi samengesteld. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Onwijs leuk kaartje geworden.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke muzikale kaart! Ik heb geen kind gezien gisteren. Hier wordt dat niet gevierd volgens mij. 40 kinderen is wel heeel erg veel!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je muziekkaart is enig Henriet, hier Sint Maarten voor het eerst in 28 jaar niet gevierd, volgend jaar krijgen ze dubbel snoep ;-)
  groetjes van Aniet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een lief kaartje is dit geworden. Hier is er niet 1 kindje geweest. Dus wij hebben snoep zat over. Vond het wel heel jammer.
  Volgend jaar beter hoop ik.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, wat een leuke muzikale kaart met het hamster pietje! Wat een pech voor jullie dat er zoveel kinderen kwamen zingen!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 12. heel lief dit muzikaal Sint kaartje Henriët zo een leuke details er allemaal ...echt een mooi tafereeltje die schoen bij de kachel en het lieve beertje zingt er waarschijnlijk lustig op los...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wat leuk, 40 kinderen aan de deur! Dat is misschien wel een record in Nederland...jammer voor jullie dat er niets lekkers meer over was.
  Je kaart is ontzettend leuk. Ik zag hem tussen de middag al bij MD. ZO leuk met de kachel...mooi tafereeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat leuk zeg, echt een gezellig kaartje en zo leuk dat jullie zoveel zangertjes hadden aan de deur. Moeilijk in te schatten wel, ik ben benieuwd of het hier ook veel drukker zal zijn de 31ste december en de 6de januari.
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een superleuke Sinterklaas kaartje met de hamster die uit volle borst zingt bij het kacheltje. Leuk om zoveel kinderen aan de deur te krijgen, hier nog nooit een kindje gezien met Sint-Maarten.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen