zondag 22 mei 2022

Mannenkaarten met inspiratie van GerJanne

In april plaatste GerJanne 3 mannenkaarten op haar blog. De week daarna vroeg de vriendin van mijn vader of ik 2 mannenkaarten voor haar had want ze had twee kaarten nodig die de volgende dag nog op de post moesten. Je raadt het al.....geen mannenkaarten meer op voorraad. Met het blogbericht in mijn achterhoofd ging ik aan de slag:


Ik gebruikte hetzelfde dp als GerJanne had gedaan en maakte op die manier eerst 3 achtergrondjes. Toen ging ik mijn bak met stansjes door en koos voor bovenstaande kaart voor de tekst, de ballonnen en de Nederlandse driekleur.


Voor deze kaart bijna dezelfde materialen gebruikt alleen de vlag ingeruild voor het horloge. De derde kaart is nog steeds niet klaar dus die komt ooit nog wel eens langs op mijn blog.

Ik laat deze onderste kaart meedoen bij Kaartjes Inspiratie Challenges blog. Daar willen ze deze maand een mannenkaart zien.

Gisteren is eindelijk mijn verjaardagscadeau van 2021 geïnstalleerd. Ik kreeg toen van manlief en de beide kinderen een bubbelspa voor in de tuin. Hiervoor hebben we onze zitkuil omgetoverd tot plek voor de bubbelspa. Vrijdag werd het pakket aan het eind van de middag bezorgd. Gisterochtend hebben manlief en ik samen met jongste zoon alles in elkaar gezet en gisteravond hebben we hem in gebruik genomen. Heerlijk!!


Toen ik grapte dat het wel handig zou zijn als we een mooie plank in het midden over het bad zouden kunnen leggen waarop we dan een drankje en iets lekker kunnen zetten kwam manlief meteen op de proppen met 2 hele mooie schuttingplanken die precies passen. Echt ideaal! Vanavond gaan we nog even genieten van het warme water en de bubbels.

14 opmerkingen:

 1. Heel leuke mannenkaarten.
  Zo, wat een luxe in jullie tuin, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaartjes en daar hebben we onze blogs voor om inspiratie bij elkaar op te doen.
  Lekker zo'n bubbelbad in de tuin. Geniet ervan.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke mannenkaarten en wat een leuk cadeau, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je bij elkaar inspiratie op kan doen. Leuke kaarten.
  Dankjewel voor het meedoen bij KIC.
  Groetjes Nicolette DT

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke mannenkaarten, en handig dat blogbericht nog in je achterhoofd. Altijd fijn als het snel moet gaan. Prachtig cadeau heb je gekregen. Veel bubbel plezier!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooie kaartjes met de stoere kleuren en elementen, dat vind ik nou zo fijn van bloggen je doet zoveel ideetjes bij elkaar op
  wat een heerlijk cadeau he je gekregen voor je verjaardag dat wordt genieten veel bubbel plezier vanavond
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke mannenkaarten,
  veel plezier en genot met je bubbelbad...
  groetjes Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Handig toch om zo bij elkaar inspiratie op te doen. Je hebt leuke mannenkaarten gemaakt Henriët. Heerlijk zo'n mooi cadeau, dat is zeker genieten in de achtertuin. Bubbel ze!
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik herken de stijl van GerJanne en als je snel 2 mannenkaarten moet maken is het heel handig om inspiratie op te doen van medeblogster!
  Ohw...wat heerlijk een bubbelbad!!!! Geniet er lekker van Henriët .... ontspannen maar, hihi Je kaart van je knutseldate met Monique is weer super tof geworden en allebei zo lekker verschillend en handig als je eens andere stempels kunt gebruiken!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. super leuke kaart, heel toffe kleuren
  Very nice card.
  grtjs Claudia

  mocht je mijn nieuwe blognaam nog niet hebben, zie de info hieronder
  Ik ben nu te vinden onder mijn nieuwe blognaam Claudia's kaartjes met een nieuw URL: https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
  https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
  http://creativesketchygirls.blogspot.be
  http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
  https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat leuk dat je op dit idee kwam door mijn kaartjes. Altijd leuk om door elkaar op ideeën gebracht te worden. EN die bubbelspa, wat een cadeau zeg! En die plank is wel een heel goed idee. Had ik ook kunnen zeggen....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Schitterende mannenkaart , in mooie kleurtjes
  Groetjes Epie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie mannenkaarten, leuk gedaan met de vakjes. Handig om ideetjes bij elkaar op te doen. Wat een heerlijk cadeau om in te ontspannen en dan is het wel handig als je je drankje kwijt kan.
  Gave pagina voor in je art-journal, wat zijn die vogels leuk.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele mooie mannenkaart en bedankt voor je deelname bij KIC
  Wow gaaf die spa.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen