donderdag 21 juli 2022

52 weeks to Christmas week 29

Terwijl de mussen de afgelopen dagen letterlijk (er lag hier woensdagochtend een dode mus bij de achterdeur) uit de lucht vallen hebben we in blogland vandaag wat verkoeling met de kerstkaarten voor 52 weeks to Christmas. Ik maakte er deze keer een nieuwjaarskaart van:

Dinsdag heb ik mijn bak met papiertjes mee naar buiten genomen en daar heb ik op mijn gemak een aantal achtergrondjes voor kerstkaarten zitten maken. papiertjes kiezen, leuke sketch er bij en snijden en plakken maar. Op een later moment hoef ik dan alleen nog maar een diertjes en zo toe te voegen.
voor deze kaart een sterrenachtergrond en daarop cirkels uit oudere blokjes van de Action. De hamster heeft de sterrenkijker goed vast maar heeft niet door dat de vallende ster achter hem is.
De andere achtergrondjes zien jullie de komende weken wel voorbij komen.

Onze jongste zoon had gisteren zijn eerste wandeldag in Nijmegen. Hij loopt de 50 kilometer. Onderweg stuurde hij een paar keer een filmpje. Hij zag er steeds nog goed fit uit. Maar aan het eind was de man met de hamer toch nog voorbij gekomen. Hij had last van de benauwde warmte. Maar hij heeft het gehaald. Morgen wordt het koeler (hopelijk niet de hele dag regen) en zal ik hem weer van een afstandje aanmoedigen.

18 opmerkingen:

  1. Hey Henriët,
    Wat een leuke kaart heb je weer gemaakt. Leuk om er een jaarwisseling kaart van te maken, zo met de telescoop. Erg mooi gedaan.
    Respect voor je jongste zoon voor het lopen van de nijmeegse vierdaagse. En succes natuurlijk ook. haha.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk kaartje enig die telescoop, dapper van je zoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handig om al een voorraad achtergrondjes te maken. Deze is leuk! Voor het wandelen is het vandaag beter van temperatuur, de regen zak vandaag wel stoppen. De 🪴 zijn blij x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een mooi kaartje met het leuke dp cirkeltjes en de schattige hamster erbij leuk de telescoop zo is het een schattig tafereeltje geworden
    succes voor je zoon met wandelen
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kerstkaart Henriët.
    Handig om wat voorbereiding te doen.
    Succes voor de wandeling van je zoon.
    Groetjes Elle-jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super gave kaart, dapper dat jij buiten hebt geknutselt, ik zat binnen met alles dicht..hele leuke kaart met die grappige sterrenkijker, ja staat hij net weer met zijn rug er naar toe...
    Succes voor de komende dagen voor je zoon..
    Gezellig dat je er ook vandaag bij bent.
    fijne dag lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je kaart is super met die leuke hamster en sterrenkijker. Je hebt leuke papiertjes bij elkaar gezocht! Knap hoor, 50 km! Veel succes voor je zoon.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een superleuke kaart heb je gemaakt. De achtergrond is zo! Leuk. Stoer van je zoon om 50 km te lopen….. vooral nu met de extreme warmte . Ze zullen wel blij zijn dat het wat afgekoeld is en af en toe zelfs een buitje. Veel succes voor je zoon. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een prachtige kaart heb je gemaakt met die mooie achtergrond. En heel veel succes en sterkte voor je zoon voor de vierdaagse, knap hoor,
    groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een leuke nieuwjaarskaart Henriët, grappig bedacht en gemaakt. Knap dat je zoon de Nijmeegse loopt, hier regent het met tussenpozen.
    Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
    Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een leuke kaart met mooie achtergrond. Goed idee om zo een aantal achtergrondjes alvast klaar te maken om later aan te kleden.
    Knap van je zoon om 4 x 50 km te lopen, ik wens hem via jouw blog veel succes met de resterende kilometers.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Superleuk kerst kaartje
    Groetjes Karien

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke kaart, Henriët en wat een goed idee om buiten achtergrondjes te maken. Bij ons is het in de achtertuin bloedheet, dus echt knutselen daar zit er niet in.
    Wat stoer dat je zoon de vierdaagse loopt, een hele afstand. Hopelijk had hij inderdaad niet te veel regen vandaag, hier in Tilburg was het erg nat...
    Fijn dat je weer meedoet met 52WTC deze week.
    Groetjes
    Jantine DT 52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een heel leuk kaartje. Veel plezier morgen in Nijmegen.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ah, arm musje, het was dan ook wel heel erg warm. Lekker om buiten alvast wat achtergronden bij elkaar te zoeken. Deze is erg mooi geworden. Knap van je zoon om de vierdaagse te lopen, de hitte maakt het extra zwaar.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wat een schatje ! leuk en lief kaartje
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Mooie kerstkaart met de hamster!
    Bedankt voor je bijdrage aan onze wekelijkse uitdaging. grtz Colien [52WTC]

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heel leuk met de hamster !!!!
    Groeten Ineke
    DT52WTC

    BeantwoordenVerwijderen