maandag 27 juni 2022

Mixed Media Maandag

Vandaag weer eens een creatie met inkt. Ik was vanochtend al vroeg beneden en ben eerst eens heerlijk aan het kliederen geweest met inkt. De huishoudelijke klusjes moesten even geduld hebben.


Met distress oxide fossilezed amber en broken china en water een achtergrondje gemaakt. Daarna met een stencil van DDBD (mask art slimline letters & numbers) en broken china letters aangebracht. Vervolgens met rusty hinge en een bubbelstempel van Nellie Snellen her en der wat bubbels aabgebracht. Als laatste nog met zwarte inkt wat stempeltjes gezet. De vlinder op een apart papiertje gestempeld en ingekleurd met de hiervoor genoemde kleuren. Deze opgeplakt en nog 3 strookjes washi-tape er op geplakt en afgewerkt met een tekstje.

Ik laat deze tag meedoen bij Tag along with Isa (facebook). Daar willen ze papierstroken zien op je creatie (washi-tape) en bij Mixed Media Lovers (2e inzending).

Vanmiddag even naar Hoogezand om katoen de kopen voor de pootjes van de uiltjes van groep 8. DIe moeten nog afgemaakt worden. De uiltjes op zich zijn klaar maar zitten gezellig op een rijtje zonder pootjes. Dat zou ik gisteravond doen maar er zat helaas geen grijs katoen meer in mijn voorraadbak.
Morgen op schoolreis met groep 5/6, woensdag werken en aansluitend 10-minuten gesprekken en een MR vergadering, donderdag werken en aansluitend een afscheidsfeestje van onze IB-er die met pre-pensioen gaat en vrijdag weer een gewone werkdag. Het is nog even druk maar we houden de moed er in!

10 opmerkingen:

 1. Je hebt een prachtige kaart gemaakt, de vlinder en achtergrond passen perfect bij elkaar.
  Je hebt nog een drukke week voor de boeg, succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je lekker gekliederd Henriet....en het resultaat mag er zijn hoor....heel mooi!
  Groetjes en veel plezier op schoolreis,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke kaart!! Mixed media is gewoon tof!!
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige labelkaart Henriët.
  Mooie achtergrond heb je weer gemaakt.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige vrolijke mix media kaart heb je gemaakt. Wat is dit label toch leuk om kaarten mee te maken. Ik heb er ook al verschillende kaarten mee gemaakt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie, kleurrijke tag-kaart. Ook van je strandkaart met de strandhuisjes wordt je lekker vrolijk, mooi gedaan. Wat een drukke periode heb je nu, nog even volhouden.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, hij is super geworden, en dat al op de vroege maandagmorgen;-) Veel plezier morgen met het schoolreisje!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een mooi label met de mixed media en de mooie vlinder mooie kleuren heb je gebruikt
  veel plezier met het schoolreisje
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige creatie heb je gemaakt! Zo fijn dat je meedoet met de Mixed Media Lovers!!
  Marlies, DT

  BeantwoordenVerwijderen