donderdag 13 oktober 2022

52 weeks to Christmas week 41

Vandaag heb ik geen wekelijkse kaart voor 52 weeks to Christmas maar een serie van 3 labels:


Ik stempelde de pinguïns op aquarelpapier en kleurde ze in met mijn Twin markers van de Action. De labels stanste ik uit en met Distress inkt Vintage Photo zette ik een crackle stempel (MD MM1628). Daaroverheen kwam een laagje Distress Oxide Faded jeans. De stempeltjes van de pinguïns (MD CS1110) knipte ik uit en plakte ik verhoogd op een witte cirkel met een stikrandje en dat plakte ik samen op de labels. Nog een stempeltje er onder en een fluffy draadje aan de bovenkant en zo heb je in no-time een serie labels klaar.

Deze stempeltjes kocht ik afgelopen weekend op de beurs in Hardenberg. Daar was ik zaterdagochtend om 10.15 en het was er toen al druk. Er waren 2 hallen waarvan 1 met vooral de spullen op het gebied van kaarten maken en 1 op het gebied van handwerken. Zoals altijd ben ik eerst op mijn gemakje beide hallen doorgewandeld om daarna nog een rondje te doen met eerste aankopen. Ik had een paar mooie opruimings-gelukjes ( 3 stencils van Pronty voor 7 euro, de robot Col1403 voor de helft van de prijs en de Col1389 voor 5 euro), wat aankopen die op mijn lijstje stonden en wat leuke dingen die ook per ongeluk in mijn tas belandden. 
Of ik een volgende keer nog weer naar de beurs in Hardenberg ga weet ik nog niet. Heel veel nieuws onder de zon was er niet en de workshops vielen mij ook tegen. De spullen die ik gekocht heb had ik ook bij mijn mannetje op de markt of via internet kunnen kopen. Oke, dan had ik niet die leuke, toevallige ontmoeting met de moeder van een oud leerling (25 jaar geleden) gehad maar had ik me wel de entree- en benzinekosten bespaard. Ik denk er nog even over na........

26 opmerkingen:

  1. Heel leuk zijn je labels mooie winter kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke labels heb je gemaakt!
    De beurzen zijn inderdaad niet meer wat ze geweest zijn hé. Maar zoals je zegt, de ontmoetingen zijn ook belangrijk...
    Groetjes
    Nancy 52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi labels met de mooie pinguïns.
    Echt winters.
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een super leuke labels, heerlijk zo.n serie van drie.
    Gezellig dat je er vandaag weer bij bent met een kerstkaart.
    Lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ooooh wat een mooie labels met de superschattige stempeltjes erop ben er weg van
    erg hè als er zomaar leuke dingen in je tas belanden nu moet je weer knutselen
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuk zijn die labels geworden, schattig die pinquins.Groetjes,Gerrie.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een leuke labels. die pinguïns zijn zo schattig...
    ik ben al een aantal jaren niet meer in Hardenberg geweest.
    groetjes Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt heel toffe labels gemaakt die die leuke pinguïn stempeltjes. Je moet maar denken, ik ben er een dagje uit geweest! Maar ik herken het, en denk er zo over.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele leuke labels met de pinguins!
    Ik ben nog nooit in Hardenberg geweest dat is hier te ver vandaan maar ik denk dat het net als de beurs in Rijswijk is. Best leuk maar niet heel bijzonder.
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat heb je gave stempeltjes gekocht op de beurs Henriet!
    Die zul je wel vaker gaan gebruiken denk ik....zo leuk hoe je de labeltjes hebt gemaakt!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie labels heb je gemaakt. Ik ga altijd met mijn zus, dan maken we er een zussendagje van. Maar ik herken wat je zegt, er was niet veel nieuws te zien( den Bosch)
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat heb je leuke labels gemaakt. Ik ben niet zo’n beursganger..…. Hardenberg is voor mij ook erg ver.. vroeger weleens in Zwolle geweest op dolle dwaze kaartendagen.en Gerda hobby organiseerde ook altijd een markt met leuke designers… Dat vond ik wel leuk… maar nu kun je ook veel online kopen… Ga wel eens naar bepaalde hobbywinkels die leuke materialen verkopen of leuke hebbedingen…. Maar mallen kun je vaak wel online kopen en soms ook met korting… wat je schrijft tijd en geld besparen… Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hey Henriët,
    Wat een leuke labels heb je gemaakt. Die stempels zijn zo leuk. Ik ben ook in Hardenberg geweest, op vrijdag. Het is aardig dicht bij mij in de buurt. Ik vond het de moeite waard voor de aanbiedingen, de nieuwe spullen waren duurder als online. Ik weet ook niet of ik nog weer ga, het was voor mij wel heel leuk, voor mijn moeder niet haha.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dat zijn leuke labels geworden Henriët. Leuke koopjes heb je nog gevonden op de beurs en je bent er toch gezellig een dag mee weg.
    Leuk dat je weer meedoet bij 52 WTC.
    Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  15. O wat zijn ze leuk, deze labels! Die stempeltjes zijn zo vrolijk en de kleur blauw is heel mooi.
    Dankjewel voor je review over de beurs, ik heb er over gedacht om te gaan, dacht toen:" misschien volgend jaar", maar denk nu dat ik het ook volgend jaar aan mij voorbij laat gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke labels heb je gemaakt
    Groetjes Karien

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Super leuke labels !!!!
    Groeten Ineke
    DT52wTC

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mooie labels heb je gemaakt met de leuke stempels, ik ga ook niet meer naar beurzen, ik bestel vaak online,
    Groetjes,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een leuke labels heb je gemaakt met de pinguïns Henriët. Jammer dat de beurs zo tegen viel. Zelf was ik met mijn man op de Creabeurs in Rijswijk en schrok van de prijzen. Het is niet leuk meer om naar een beurs te gaan. De entreeprijs en de prijzen voor een bakje koffie en broodje zijn schrikbarend geworden. Het is goedkoper om het internet af te speuren en zo op zoek te gaan naar redelijk geprijsde artikelen. Wel erg jammer.
    Groetjes Antje

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Drie hele leuke labels met de grappige pinguïns. Gelukkig heb je toch nog wat leuke dingen weten scoren op de beurs. Ik ben ook al een paar jaar niet naar een beurs geweest.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een leuke labels! De stempels zijn erg leuk hè.
    Mooi dat je nog wat leuke koopjes hebt kunnen vinden. Groetjes Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi! Je labels zijn erg leuk! De pinguins zijn gaaf. Ik kan me wel indenken dat je twijfelt over een volgende keer. Wij hebben op en gegeven moment gezegd alleen nog naar de Art Specially te gaan. Een beurs is okee. Nu gaat hij alleen niet door in april. Dat is wel heel erg jammer. Want ik houd er wel van om het in mijn handen te hebben voor ik het koop. Dat is op Internet dan weer anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Heel leuk, die labels met die grappige pinguïns, Henriët. En leuke scores op de beurs. Tja, het is altijd afvragen of het het waard is, zo;n beurs. Niet te vaak voor mij in elk geval. En meestal maak ik er met een vriendin een leuke dag van.
    Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC deze week!
    Groetjes
    Jantine DT 52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Erg leuke vrolijke labels!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een super leuke serie tags!!
    En ja Hardenberg. Ik ben er in het voorjaar geweest. En ik vond het ook niet echt bijzonder. Maar hier zijn helemaal geen scrapwinkels waar ik terecht kan en ik vind het wel fijn om zelf dingen in de handen te hebben en kleuren te zien als ik wat koop. Dus misschien dat ik in het voorjaar nog wel weer ga.
    Alvast een fijn weekend!!
    groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Superleuke kerstlabels ! Groetjes, Gina

    BeantwoordenVerwijderen