vrijdag 11 augustus 2023

Knutseldate met Monique

Zoals jullie eerder deze week al konden lezen ging ik dinsdag naar Monique om weer heerlijk met inktjes te gaan kliederen. En dat lukte zeker want ze had een behoorlijk bewerkelijk ideetje om uit te werken:




Monique had bedacht dat we een bakje/pennenhouder gingen maken. We begonnen dus met het snijden en het rillen van het kraft en de doosjes in elkaar te plakken. De basis waar alles op staat zorgde nog even voor wat hoofdbrekers want zoals hij op het patroon stond (Monique vond het op Pinterest. Misschien zet zij een linkje op haar blog) klopte de maat niet, dus zelf even aan het prutsen geweest.
Ik koos geel, blauw en zeegroen uit een setje inkt van de Boekenvoordeel. Daarmee kleurde ik alle vierkantjes en rechthoekjes die we uit aquarelpapier hadden gesneden. Daarna bestempelde ik alle doosjes in zee-thema. Pas te laat bedacht ik me dat ik de stempels hoger had moeten zetten want nu zie je niet alles als alle doosjes op de basis staan. 


Maar als je ze allemaal naast elkaar zet zie je mijn hele strand-serie op een rijtje.


Van boven ziet het er zo uit.
Het was heel leuk om dit te maken. Het kostte wel een hoop tijd maar dat mocht de pret zeker niet drukken. 
Gaan jullie ook bij  Monique kijken wat zij er van gemaakt heeft? Die van haar vind ik ook erg mooi, maar ergens tussen de regels door hoorde ik Monique zeggen dat ze die van mij mooier vond dan die van haarzelf 😚. Of heb ik dat niet goed gehoord???

10 opmerkingen:

  1. Ja hoor, dat heb je goed gehoord. Jij hebt een mooi verhaal gemaakt met de stempels. Super! Op naar de volgende date. Ik heb er weer zin in!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahaha grapjas, ze zijn allebei erg mooi geworden. heel knap gemaakt!!!
    gr Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een mooie pennenbakjes leuk idee om er een strand thema van te maken ziet er gezellig uit met al de leuke kleurtjes
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuk idee dat jij dan weer prachtig uitgevoerd hebt, mooie kleuren en leuke stempels heb je gekozen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jouw organizer is ook heel mooi geworden, leuke kleuren en stempels heb je gebruikt!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je dit leuk gemaakt, ik kan me voorstellen dat je daar wel even mee bezig bent geweest. Mooie kleurtjes en hele leuke stempels.
    Groetjes, Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat heb je dit mooi gemaakt. En dat van die stempels is dan weer een les voor de volgende keer, haha.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk om het strand thema te verwerken.
    Tenslotte heb je dit gemaakt in de zomer, dus daar zal je, als je er naar kijkt, nog vaak maartoe terug gaan met je gedachte.
    Heel erg mooi, de kleuren die je gebruikt hebt.
    Leuk hè, die knutsel dates.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hahahha, zo grappig de laatste zinnen. Ik vind deze van jou in elk geval supermooi en zomers! Echt goed gelukt! Mooie projectje om aan te werken!

    BeantwoordenVerwijderen