vrijdag 12 mei 2023

Van harte

Bijna met het schaamrood op de kaken maakte ik onderstaande kaart:

De doorgewinterde bloggers zien aan het getal 40 vast wel voor wie deze kaart bedoeld is. Inderdaad, nog voor Peter en GerJanne. 31 maart waren ze 40 jaar getrouwd en ik had ze daar nog steeds niet mee gefeliciteerd (ja, in een reactie op GerJanne haar blog maar iemand die altijd zo attent is in het sturen van kaartjes verdient natuurlijk ook een kaart voor zo'n mijlpaal). 
Maar toen het blogbericht van GerJanne online kwam zaten we hier net in zwaar weer. Manlief kreeg ontslag op zijn werk en dat hakte er even behoorlijk in. Gelukkig heeft hij vanaf 15 mei ook al weer een andere baan en als geluk bij een ongeluk werkt hij nu niet meer in 3-ploegendienst. Wel werkt hij nu weer 5 dagen per week ipv 4 maar we mopperen niet. Toen we dat allemaal weer op de rit hadden werd ik ziek en kwam er van knutselen niet veel. En toen mijn energie weer wat terug kwam is bijna het eerste wat ik deed deze kaart maken. Ondertussen is deze kaart bij Peter en GerJanne in de bus beland en kan ik hem hier dus plaatsen.
Ik gebruikte de sketch van het 4 Season Challenge blog. De papiertjes komen uit een kerstblokje van MD. Daar zijn ook alle andere materialen van.
Ook link ik deze kaart bij Crafty Animals en Critter Crazy Challenges waar ze zoals altijd dieren op je kaart willen zien.

13 opmerkingen:

  1. wat een mooi kaartje met de leuke slakjes en leuke details, ach je moet maar denken beter laat dan nooit en slakjes doen er nu eenmaal lang over toch en zo geniet Gerjanne erg lang van haar trouwdag
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schattig kaartje en slakjes kunnen niet hard kruipen dus doen ze er heel lang over om op hun bestemming te komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lief schattig kaartje voor Gerjanne en Peter.
    Ja de slakjes zijn niet zo snel, dus ze hebben er z' n tijd overgedaan .😉
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat heb je een prachtige kaart voor GerJanne en Peter gemaakt. Ooh wat een vervelend tijd hebben jullie meegemaakt. Het was me al opgevallen dat je niet veel in blogland was… maar verklaarbaar… Fijn dat jullie nu alles weer wat op de rit hebben. Hopelijk ben je zelf ook weer aardig fit. .. ik wens jullie alle goeds. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg mooi gemaakt! Beter laat dan nooit. Vervelend dat jullie zo’n nare tijd achter de rug hebben. Een fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, wat is deze leuk met de twee slakken, heel tof verwerkt op de sketch. Wat fijn dat het zware weer weer voorbij is!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik weet bijna zeker dat GerJanne en Peter het je vergeven. Je hebt een superleuke kaart voor ze gemaakt, mooie kleuren en lieve verliefde slakjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je kaartje is echt super leuk.
    GerJanne en Peter zijn in maart volgend jaar 41 jaar getrouwd, dus je had ook nog wel ff even de tijd om de kaart op te sturen. ;op
    Het belangrijkste is dat je je weer goed voelt, en natuurlijk ook dat je hubby weer een baan heeft gevonden

    -xies- Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja, maar ja, jij maakte ook een kaart met slakjes erop, die zijn natuurlijk dagen en dagen onderweg..... had dan een haasje gebruikt😉.
    Wat een leuke kaart!!
    (Veel) Te laat of niet, ze zijn er vast heel blij mee.
    Oh jee, dat wist ik niet, van je man.
    Kan mij voorstellen dat jullie even helemaal uit het veld geslagen zijn geweest.
    Gelukkig heeft hij weer iets gevonden en kan hij gauw weer aan de slag.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jaaaaa..... die staat hier te pronken hoor! Alle kaarten staan en hangen er nog. Zo leuk en die slakjes zijn heel traag, heb ik gemerkt...weet je dat deze kaart pas afgelopen week aankwam??
    Ongelooflijk he....gelukkig zonder al dat slakkenslijm...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een heftige periode hebben jullie achter de rug. Fijn dat je man weer een nieuwe baan heeft.
    De kaart is weer erg leuk.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Geweldig mooi! En begrijpelijk dat je kaartje wat later arriveerde, maar dat is niet erg voor slakjes. X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Superleuk kaartje voor GerJanne en Peter en met de slakjes is het logisch dat het kaartje wat later is. Maar zulke post is áltijd tof om te ontvangen! Bedankt voor je deelname aan onze sketch-challenge op het 4 Season blog. grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen