zaterdag 13 mei 2023

Nog een te late kaart voor een bruidspaar

En na de kaart voor GerJanne en Peter die jullie gisteren op mijn blog zagen kon ik natuurlijk niet achterblijven en ook nog een kaart aan Monique en Geert sturen. Zij waren begin april 35 jaar getrouwd en ook dit heugelijke feit verdiende een kaart:


Het werd een kaart met uilen en ik gebruikte de sketch van Knutsels en Kadootjes. Met de grote cijfers is het wel duidelijk voor welke mijlpaal deze kaart bedoeld was.

Eindelijk maar toch begin ik een beetje op te knappen. Afgelopen week ben ik langzaamaan weer wat aan het werk gegaan. Dinsdag maakte ik van mijn IB-dag een thuiswerkdag en ging ik alleen aan het eind van de dag even naar school voor een oudergesprek. Woensdag was er al vervanging voor mij geregeld omdat ik een IB-vergadering had. Die duurde van 9 tot 12 en de rest van de dag deed ik niks. Donderdag eerst voor controle naar de huisarts (de ontstekingswaarde was gedaald van 149 naar 6 en dat is oke en de saturatie ging van 92 naar 98 maar ze hoort nog steeds een prutteltje in mijn longen) en daarna door naar het werk en vrijdag ook de hele dag gewerkt. Nu de komende week 2 dagen werken en dan kan ik al weer 5 dagen uitrusten. Advies van de huisarts is om rustig aan te blijven doen. Herstel kan wel 6 tot 8 weken duren.......

12 opmerkingen:

  1. Oh deze is ook leuk en natuurlijk met uilen! Dat zullen ze wel heel leuk gevonden hebben! En fijn dat het langzaam aan beter gaat. Tegen de zomervakantie ben je dus weer helemaal opgeknapt. Oh.... al veel eerder. Jullie hebben laat dit jaar (en wij dus ook)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Leuke kleuren. Ik hoop voor je dat je langzaamaan opknapt x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een mooi kaartje met de leuke uiltjes leuk om ze zo in de sketch te verwerken
    fijn dat het langzaam aan beter gaat met je veel sterkte gewenst
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een heel leuke kaart, mooi gemaakt.
    Fijn dat het de goede kant op gaat met je gezondheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi kaartje met het leuke hout dp en de enige uiltjes. Goed te horen dat het vooruit gaat met je gezondheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk !!!!
    Groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke kaart met de uiltjes.
    Beterschap gewenst.
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt een mooie kaart voor Monique en Geert gemaakt . Leuk met de uilen. Fijn dat je opknapt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een leuke felicitatie-kaart voor Geert en Monique. Die uilen zijn zo leuk in deze kleurtjes. Fijn dat het nu wat beter begint te gaan Henriët, je hebt het flink te pakken gehad. Inderdaad maar rustig aan doen.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke kaart
    Fijn dat het iets beter met je gaat
    Groetjes Karien

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Weet je dat ik nu pas zie dat de kaart die ik heb gekregen er eentje met de sketch is....haahahhahaa. Wat een bak! Hij staat hier nog steeds mooi te zijn op de schoorsteenmantel.
    Dank je wel voor je deelname bij K&K.
    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie kaart,leuk hoe je de sketch hebt verwerkt! Bedankt voor je bijdrage aan onze challenge bij Knutsels en Kadootjes.
    Grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen