zaterdag 24 juni 2023

Uitdaging met GerJanne

Ik weet niet wat het is maar met de uitdagingen met GerJanne en mij gaat er bijna altijd iets (bijna) mis. Ik stuurde GerJanne al op 30 mei de nieuwe opdracht: Maak een kaart met een woordgrapje (bijv. een aardblije dag). Dat mag met tekststansjes, met stempels of zelfgeschreven. Verder is het thema helemaal vrij.
Zo gezegd maar niets gedaan. Totdat ik donderdagavond om kwart over 10 een mailtje van GerJanne kreeg.......ze had een kaart klaar maar twijfelde over het woordgrapje. Kaart???? O nee..... ships.....het is zaterdag al de laatste zaterdag van de maand. Paniek dus want ik had nog helemaal niks. Dus mailde ik terug of we het een week konden uitstellen. Gelukkig is GerJanne flexibel dus dat was snel geregeld. Maar het liet me niet los. Ik lag er 's nachts zelfs wakker van. Zag toen voor me wat ik wilde maken maar wist dat ik daar geen tijd voor had voor vandaag.
Totdat ik vrijdagochtend al op tijd aan de ontbijttafel zat en daar een achtergrondje zag liggen dat ik al eerder had gemaakt. Als ik dat zou combineren met mijn idee van 's nachts dan zou het moeten lukken want vrijdag hadden we een studiedag en die begon pas om 9 uur.

Lang verhaal kort: hier mijn resultaat met het woordgrapje:


Deze tekst wilde ik op het letterbord van MD doen met heel veel bloemen er omheen en de bijtjes daar tussen. Nu zitten er al heel veel bloemen op het dp, heb ik de tekst in de andere cirkel geplaatst en vliegen er 3 bijtjes rond. Het was op het nippertje maar toch weer gelukt!

En dan nu de zeehonden. Donderdag begon het hier rond 5 uur te regenen maar daar heb ik me niet door laten tegenhouden. En maar goed ook want aangekomen bij de Punt van Reide in Termunten was het droog. En daar heb ik ruim 1,5 uur staan genieten van de zeehonden.










Zo, dat was weer een heel verhaal. Als jullie dit lezen sta ik al een uur op het TT-circuit in Assen toegangskaarten te verkopen. Vrijwilligerswerk voor de muziekvereniging om de kas te spekken. Alleen jammer dat je daar zo vroeg voor je bed uit moet.

O, en vergeten jullie ook niet om bij GerJanne te kijken??

14 opmerkingen:

  1. Ha, ha, dit is zo herkenbaar. Ik doe het samen met Daphne en wij zijn ook altijd vroeg met de opdracht. Meestal maak ik het meteen maar als ik het even laat liggen..... Krijg ik een appje van Daphne "hoe laat plaatsen we zaterdag". 😱😱 "Zaterdag???, we hebben toch nog een week?" En dan is het al, bijv zoals deze keer, 1 juli. 😂
    Maar je hebt er een mooi kaartje van gemaakt 👍 alleen zit het liedje nu in mijn hoofd 🥴
    Fijne dag vandaag en groetjes, het is in ieder geval mooi weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooi kaartje met het leuke dp en de leuke sketch, leuk idee met de cirkels en de bijtjes eromheen, mooie foto's heb je gemaakt echt genieten
    succes met de kaartverkoop
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk bedacht deze tekst bij de bijtjes! Je bent dus helemaal geslaagd. Mooie foto's heb je kunnen maken van de zeehonden. fijne dag!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat doen we onszelf toch aan he....maar het is je heel goed gelukt Henriet om er een prachtig kaartje van te maken met een leuke tekst!
    Mooie foto's van de zeehonden!
    Groetjes en een fijn weekend,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hé, die laatste twee zijn geen zeehonden! 🙃

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. (Was nog niet klaar, haha)
      Geweldige foto's!
      Je kaart is ook superleuk, een heel geslaagd woordgrapje.

      Verwijderen
  6. Super leuke kaart met de mooie tekst.
    Ook je foto's van de zeehonden zijn Super mooi..
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke kaart en toch op de valreep heel goed gelukt!
    Je foto's zijn echt geweldig, dat is genieten geblazen.
    Wat voor camera en lens gebruik je, hoeveel mm?

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hahaha, tijd gaat snel. geslaagde uitwerking van jullie challenge.
    we zitten hier te ver van de zee af dus zeehonden spotten zal ik niet gauw kunnen. koeien wel...
    succes met kaartverkoop.
    gr Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke kaart met het woordgrapje. Leuk bedacht en toch nog op tijd…. Je foto’s zijn erg mooi.Het was vast erg warm bij de TT…

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke kaart!! En ja dat nippertjes werk. Ik zou er ook stress van krijgen. Maar het is je prima gelukt met tof woordgrapje. En die bijtjes passen er prima bij.
    Fijne week!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey Henriët,
    Wat een leuke kaart. Gelukkig toch op tijd af. Hij is echt heel erg leuk geworden met die lieve bijtjes. Echt te schattig. De foto's van de zeehonden zijn prachtig. Heel gaaf. Die koe is ook zo leuk.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ans Gilbert26 juni, 2023

    Mooie foto's heb je gemaakt en ook je kaart is mooi met de leuke tekst,
    Groetjes
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie kaart met mooie tekst, Henriët! En prachtige foto's van de zeehonden, mijn lievelingsdier!
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen