maandag 26 juni 2023

Geïnspireerd door het achtergrondpapier

Vandaag ben ik er al weer met een kaartje. Een lekkere zomerse kaart met een verhaal:


Komende zondag gaan wij varen met de boot ST5. Om half 2 vertrekken we uit Lauwersoog en varen naar het Wad. Daar vallen we droog op een zandbank en gaan daar van boord voor een concert van mijn favoriete (Groningstalige) zanger Erwin de Vries. Vorig jaar deden we iets vergelijkbaars maar toen zijn we op het Lauwersmeer gebleven en zijn we niet drooggevallen op het Wad. Ik maakte 2 dezelfde kaarten en geef ze na afloop aan Erwin en aan de bemanning van de boot om ze te bedanken voor een leuke dag.

Met deze kaart doe ik mee met de challenge van Knutsels en Kadootjes waar ze je vragen om je te laten inspireren door het achtergrondpapier. De woeste golven van het dp inspireerden mij tot dit kaartje.

Afgelopen weekend begon met een teamuitje op de vrijdag. Van 3 tot 9 hebben we bij een recreatiebedrijf hier in het dorp een outdoor coocking challenge gedaan. Eerst moest je met je groep verschillende opdrachten doen om de ingrediënten voor je soep te verzamelen. Je moest oa. kanoën, wandleen met gps, steppen, bouwen met bamboestokken en een behendigheidsspel met palen uitvoeren. Nadat de kok had beslist wie de lekkerste soep had gemaakt mochten we smullen van onze eigen soep en daarna konden we aanschuiven voor een heerlijke bbq. Wat hebben we een plezier gehad met elkaar. En ook de eigenaren van het recreatiebedrijf bevestigden nog een keer wat wij eigenlijk al wisten: wat hebben wij een leuk team!
Zaterdagochtend liep de wekker al om half 6 af. Om kwart over 6 werd ik opgehaald voor een dag kaartverkoop op het TT-circuit in Assen. Ik had er eigenlijk helemaal geen zin in en zag er best tegenop maar het viel achteraf best mee!


Moe maar voldaan reden we om 16.00 uur weer huiswaarts.
Zondag had ik een verrassing in petto voor manlief. Om half 6 nam ik hem mee naar het Paterswoldsemeer naar Kaap Hoorn. Een heel gezellig restaurant aan het water. Maar wat hij niet wist was dat onze jongens ook kwamen met hun vriendinnen. Eigenlijk had ik hem 4 juni al willen verrassen. Toen waren we 30 jaar getrouwd maar toen lukte het niet om alle jeugd ook hier te krijgen. Daarom gisteravond heerlijk gegeten en gekletst. Zeker voor herhaling vatbaar!

17 opmerkingen:

  1. Wat een leuke toepasselijke kaart heb je zo gemaakt. En alvast veel plezier gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat concert wordt vast heel bijzonder zo op het drooggevallen wad, alvast veel plezier gewenst.
    Leuk idee om de toepasselijke kaarten aan de zanger en de bemanning te geven.
    Leuke fotocollage ook van jouw bezigheden bij de TT. Het is vaak zo dat als je er geen zin in hebt het dan achteraf meevalt.
    En wat een leuke verrassing had je voor je man in petto!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke kaart heb je gemaakt. Het gaat vast leuk worden. Alvast veel plezeier wens ik jullie . Je hebt weer een ooi weekend gehad zo te lezen.maar lekker genieten. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke maart Henriët.
    Dat gaat wel een gezellige avond worden, veel plezier.
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke kaart!
    En veel plezier met het concert klinkt erg leuk
    Groetjes Karien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een stoere kaart heb je gemaakt! Dat was vast een leuke ervaring op het drooggevallen wad. En hoe kom je nou op de TT terecht? Kan me voorstellen dat je er geen zin in had. Met die hitte in zo'n hokkie zitten. Gelukkig maakte jullie etentje met de jeugd alles goed!
    Liefs Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je kaart is heel erg leuk geworden, zeker met het mooie verhaal en uitje erbij. Wat een verrassing zal dat etentje zijn geweest voor je hubbie, en vooral dat de kinderen ook van de partij waren.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  8. das een toffe kaart. Zo mooi.
    Wonderful creation
    Vanaf heden geef ik workshops en verkoop ik mijn kaartjes via mijn
    FB pagina: Claudia's Kaartjes
    Kom kijken voor meer info :)

    Creative Groetjes Claudia

    You tube: You Tube: Claudia's Kaartjes
    Mijn Fabebook pagina: Claudia's Kaartjes

    Claudia's Kaartjes - blog
    Creative Sketchy Girls
    Girlz Rebel Challenge
    Girlz Creative Crafts
    Girlz Creative Christmas
    Girlz makes Guyz Cards

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een heerlijk blogbericht, vol met allemaal leuke dingen! Beginnend met de mooie kaart, met het vooruitzicht op een fijne dag, gevolgd door een geweldige dag met een superleuk teamuitje, dan een dag die je toch ook een voldaan gevoel heeft gegeven en tenslotte gisteren een verrassingsetentje mét kinderen en aanhang. Genieten zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een mooie kaart Henriët en wat een leuk verhaal zit eraan vast. Ik ben benieuwd hoe je het gaat ervaren. Leuk idee om er twee te maken en na afloop te geven. Het afgelopen weekend klinkt ook top, bommetje vol maar heel gezellig. Mooie herinneringen heb je gemaakt.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Superleuke kaart heb je gemaakt! Dank je wel voor het meedoen bij K&K. En sjonge, dat weekend van jou, met studieochtend, teamuitje en de persoonlijke activiteiten is wel heel vol zeg. Maar het klinkt allemaal heel leuk en gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtig kaartje Henriet....dat zal zeker goed in de smaak vallen!
    Wat had je een leuke verrassing voor je man!
    Groetjes en veel plezier zondag,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wat een mooi kaartje met het maritieme thema leuk het bootje en het leuke dp, leuk een concert op het wad
    gezellig zo'n team uitje en dan ook nog je eigen soep maken leuk hoor
    wat een gezellig uitje heb je voor je man verzonnen
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een bijzonder concert!!
    En wat leuk dat je een kaart maakte voor Erwin!! Heel lief, dat zal hij zeker waarderen.
    Leuk, zoals jij je hebt laten inspireren door de achtergrond, héél creatief.
    Poeh, een heel druk weekend, maar wat veel leuke dingen!!
    Het team uitje klinkt als iets wat je mooi kan doen tijdens een team uitje, vertrouwen op elkaar, sportief bezig zijn en toch iets gezellige doen.
    Leuk hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke dingen heb je in het verschiet. Gaaf hoor, zo'n concert. Lief dat je leuke kaarten voor ze hebt gemaakt. Mooi hoor.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Hopelijk heb je een onvergetelijk weekend.. Bedankt dat je meedoet bij K&K. Groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Een prachtig kaartje, bedankt voor je deelname bij K&K.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen