maandag 13 maart 2023

Nieuwe baan en nieuwe woning

Vandaag een kaart die ik maakte met de sketch van Creative Sketchy Girls:


De kaart is voor onze jongste zoon. Hij heeft met ingang van 15 maart een baan bij de provincie Gelderland. Dat betekent dat hij op zoek moest naar andere woonruimte want iedere dag vanaf Maastricht is niet te doen. Maar jeetje, dat valt nog niet mee. Je betaalt zo 1000 euro huur, 200 euro servicekosten, 200 euro verplicht voor een parkeerplaats (ook als je geen auto hebt) en dan nog gas/water/licht. Dat is niet te doen. Dus heeft hij nu een tijdelijke kamer in Culemborg en van daaruit kan hij rustig op zoek naar iets anders.
We gingen dit weekend helpen verhuizen. Dat was nog een heel gedoe. Ten eerste woont hij nu hartje centrum Maastricht en daar mag je pas na 5 uur met je auto in en voor 11 uur er weer uit. Dat werd dus vrijdagavond de aanhanger inladen en zaterdag op tijd naar Culemborg. En alles moet weer 75 traptreden naar beneden (in september 2021 heb ik samen met hem alles al die treden opgesjouwd....)
Weer een nieuwe fase. Beide kinderen een baan. Ze staan steeds meer op eigen benen. Maar met zo'n verhuizing is het toch nog handig om op paps en mams te kunnen leunen ūü§£

20 opmerkingen:

 1. Prachtige verhuiskaart voor je zoon.
  Succes voor hem en zijn nieuwe job.
  Groetjes Elle-Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooi kaartje voor je zoon met de leuke sketch en schattige stokstaartje
  fijn dat ie in elk geval een tijdelijke woning heeft kunnen vinden want een drama is dat overal en net wat je zegt niet te betalen, hoor dat hier in Utrecht ook vaak en als ouder blijf je toch onmisbaar
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Henri√ęt,
  Wat fijn dat je zoon een baan heeft gevonden, en een woonruimte. Hopelijk vindt hij snel iets permanents. Handig dat pap en mam kunnen helpen met verhuizen haha.
  Je kaart is echt prachtig geworden. Zo gezellig ziet ie eruit.
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart! En ja, de prijzen zijn niet normaal tegenwoordig. Wel fijn dat jullie weer konden helpen! Nou ja, dat doe je natuurlijk ook gewoon als ouder haha
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaart voor een nieuwe baan en woning. Te gek voor woorden deze huurprijzen… Fijn dat jullie konden helpen. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke passende kaart heb je gemaakt voor zoonlief. Wat fijn dat hij een baan heeft gevonden, en een kamer! Het is zo moeilijk om iets te vinden wat een beetje betaalbaar is, dat het niet leuk meer is. Fijn dat jullie konden helpen om de spullen naar zijn nieuwe plekje te brengen.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke verhuiskaart heb je gemaakt voor jullie zoon. Fijn dat hij een baan en een nieuwe woonplek heeft. Heerlijk om je kinderen te kunnen helpen. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi kaartje. Wel een gedoe zo om te verhuizen. Gelukkig is het weer gelukt. En fijn dat je kon helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Na alle drukte snap ik dat je voor zowel de nieuwe baan als nieuwe woning 1 kaart maakte en de 2 gelegenheden combineerde ūüėČ, je had wel meer te doen de afgelopen tijd.
  Pff, wat een drukte.
  Het is een erge leuke kaart, die krijgt vast een mooi plekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat super leuk gedaan voor je zoon!! Ja en deze bedragen zijn ook niet te betalen. Gelukkig heeft hij nu een tijdelijke escape. En zo mag je nog eens verhuizen. Maar fijn dat jullie kunnen helpen. En hopelijk over niet al te lange tijd nog een keertje.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een keileuke kaart heb je voor jullie zoon gemaakt, leuk een nieuwe baan en het woonprobleem is dan ook opgelost.
  Wat een gesjouw, maar fijn dat jullie konden helpen.
  Vandaag is het echt heel warm, té warm voor de winterjas..
  Groetjes,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke kaart heb je gemaakt voor je zoon. Ik weet er alles van , de huurprijzen zijn toch niet normaal! Daarom zijn onze zoon en schoondochter bijna 3 jaar geleden weer terug hier thuis komen wonen. Het zou maar voor één jaar zijn maar door problemen met de bouwgrond werd het veel langer. Ze hebben wel heel goed kunnen sparen nu. Inderdaad weer een nieuwe fase. Hier hebben ze afgelopen week dan eindelijk de sleutel gekregen en net als bij jullie zijn wij ook weer ingezet. Maar je doet het graag voor je kinderen toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een heel leuke kaart voor je zoon. Zo te lezen heb jij je beweging wel weer gehad, bijna genoeg voor weer 1,5 jaar, haha. Fijn dat je hem kon helpen (maar ook fijn dat ze steeds meer op eigen benen gaan staan)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je hebt een leuke kaart voor je zoon gemaakt Henri√ęt en jij hebt flink aan je conditie gewerkt zo te lezen. Wel fijn dat jullie konden helpen, voor je kinderen doe je dat gewoon toch?
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel leuk kaartje voor je zoon! En ik geloof meteen dat het weer een sportweekend was, als die trappen. Ik weet het nog van de vorige keer! Ja, voor dit soort dingen hebben ze je nodig...hoe vaak Peter al niet vloeren gelegd heeft, hihihi...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een heel leuk kaartje voor je zoon, fijn dat hij nu toch een plek heeft gevonden.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk kaartje voor je zoon! Bij Aranka zijn het 80 treden, ze woont 4 hoog zonder lift. In de zomer gaat ze ook verhuizen. Kunnen we weer al die trappen doen. Ze houden ons jong!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. En het is fijn om te kunnen helpen toch Henriet!
  Je hebt een hele mooie kaart voor hem gemaakt!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een toepasselijk kaartje heb je gemaakt. Ben je weer een beetje bijgekomen? Gelukkig leunen ze af en toe nog op pap en mams, ze kunnen toch niet helemaal zonder ons ;-)
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super toffe kaart. Helemaal leuk. Leuk dat je meedoet met onze challenge bij Creative Sketchy Girls.
  Great card, love it. Thanks for joining us at Creative Sketchy Girls.

  Claudia

  DT Creative Sketchy Girls

  Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
  https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
  http://creativesketchygirls.blogspot.be
  http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
  https://girlzcreativecrafts.blogspot.com
  https://girlzcreativechristmaschallenge.blogspot.com/
  https://girlzmakesguyzcards.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen