dinsdag 7 maart 2023

Gastdesigner Cheerful Sketches

Omdat ik in januari in de top 3 stond bij Cheerful Sketches mag ik nu gastdesigner zijn. Ik kreeg een digi en sketch in de mail om mee aan de slag te gaan. De digi bezorgde mij eerst wat hoofdbrekers maar het eindelijke resultaat vind ik wel geslaagd.


Ik kleurde de digi met rood, roze en oranje (ik kleurde hem op de dag dat mijn kaarten voor de vorige challenge van Knutsels en Kadootjes online kwamen) en maakte de sketch met zwart/witte papiertjes uit een oud blok van de Action.
Een leuke kaart om naar een tienermeisje te sturen.
De digi doet mij denken aan de jaren dat onze jongste naar het voortgezet onderwijs ging. Hij had een periode dat hij wat alternatief gekleed ging (zwarte kleding, armbanden met studs enz.). En de vriendinnetjes die in die tijd thuis kwamen leken qua kleding wel op het meisje op de kaart maar dan veelal minder kleurrijk maar dat vond ik op de kaart niet zo leuk.

12 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaart met vrolijke kleuren, ookal kijkt de dame erop niet echt vrolijk, haha, een echte onvervalste puber. De sketch heb je heel mooi uitgevoerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Henriët,
    Wat een mooie kaart heb je gemaakt. Leuk met deze sketch. Dat plaatje is geweldig haha.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een mooi kaartje met het leuke dp en leuke stempel zeker geen makkelijke om in te kleuren maar het is je goed gelukt leuk hoe je alles hebt verwerkt in de sketch
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt een leuke kaart met de digi gemaakt. Mooi ingekleurd. Ze kijkt niet al te vrolijk…. Gelukkig heeft ze leuke kleurrijke kleding aan . Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat kijkt je plaatje boos....haha....leuke kaart Henriet!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke meiden kaart.
    Fijn dat je gastdesigner wilde zijn.
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke kaart. Mooi hoe je de sketch hebt gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja ik zou ook niet zo snel raad met een digi weten. Maar je hebt er een leuk kaartje van gemaakt!! Leuk hoe dan herrineringen weer boven komen aan bepaalde periodes.
    Fijne week!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hopelijk keken die meisjes die toen mee kwamen wel wat vrolijker hihi. Knap dat je toch zo'n leuke kaart wist te maken met een afbeelding die je in de eerste instantie niet lag. Mooi ingekleurd en grappig dat je herinneringen zo naar boven kwamen Henriët.
    Leuk dat je gast-designer mocht zijn.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Haha, waar een digi je gedachte al niet naartoe brengt.
    Ik vind het in een leuke digi, want het meisje kijkt niet zo blij, maar als ik ze op een kaart verwerkt zie vind ik ze eigenlijk heel erg leuk.
    Je hebt het super leuk gedaan, bedankt dat je gast designer wilde zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je er een leuk verhaal bij geschreven, terug naar vroeger.. en dat herken ik helemaal, dat je soms een digi krijgt die best lastig is, dan moet je echt even diep nadenken hoe je hem kleurt of verwerkt...

    BeantwoordenVerwijderen