donderdag 16 maart 2023

52 weeks to Christmas week 11

Hoe ik het heb gedaan weet ik niet maar het is me toch gelukt om deze week een kerstkaart te maken om mee te doen met 52 weeks to Christmas:


Ik maakte deze keer een vakjeskaart zodat ik ook mee kan doen bij Knutsels en Kadootjes.
Op een witte basiskaart kwam groen papier en daarop het donkerrode randje. De vakjes vulde ik op met 3 soorten papier. Het woord winter weer uit donkerrood, de takjes uit rood en groen, nog een elfje en een boompje en toen waren de vakjes vol.

Afgelopen weekend in totaal bijna 1000 km in de auto gereden. Eerst vrijdag van Annen naar Maastricht. Toen ik daar aankwam zaten alle zware spullen al in de bus en heb ik me in het appartement gestort op stofzuigen, dweilen en poetsen. Zaterdagochtend om 10 uur zaten we in de auto op weg naar Culemborg. Dat is ruim 1,5 uur rijden. Daar waren we met 5 personen om alles uit te laden. Jongste zoon, zijn vriendin, manlief en ik kwamen vanuit Maastricht en onze oudste zoon was het weekend in Houten bij zijn vriendin en dat is met de trein nog geen 10 minuten naar Culemborg dus die kwam ook helpen. In Culemborg moest alles naar de 1e verdieping maar er is een lift dus dat is met zware dingen wel handig. Om half 4 reden we weer terug naar Maastricht. Na het eten nog de laatste dingen in de auto gebracht en daarna nog overal dweilen. Om half 10 zijn we al gaan slapen. Zondagochtend zaten we om 9 uur al weer in de auto's om de laatste spullen naar Culemborg te brengen en daar verder op te ruimen en in te richten. Om half 3 stapten we daar in de auto om naar Houten te rijden. Daar hebben we thee gedronken bij de ouders van de vriendin van onze oudste zoon. Die hadden we nog nooit ontmoet en nu konden we het mooi combineren want de oudste en zijn vriendin reden weer met ons mee naar het Noorden. Zondagavond om 19.00 uur waren we weer thuis. Toen hebben we onszelf getrakteerd op verse pasta van de pizzeria hier in het dorp en lagen we weer vroeg op bed. En maandag hadden we spierpijn en hebben we erg weinig gedaan.......Hier zien jullie een kleine impressie van zijn nieuwe stek. Ruimte genoeg al is het op de foto's nog rommelig en moet er nog veel worden opgeruimd.
Het is een  tijdelijke ruimte (maximaal 2 jaar) in een complex met aanleunwoningen. Er wonen ook nog oudere mensen in en wat leeg komt wordt anti-kraak verhuurd. Een mooie tussenoplossing.

24 opmerkingen:

 1. EEn druk weekend, hard gewerkt.
  En wat een leuke kerstkaart is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, jullie hebben hard gewerkt! Maar fijn dat de verhuizing nu achter de rug is en je zoon een mooi stekkie heeft gekregen. En dan ook nog zo'n leuke kerstkaart gemaakt.
  Groetjes Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie kaartje met de vakjes layout leuk dp heb je gebruikt en het schattige elfje steelt de show
  wat hebben jullie hard gewerkt voor de verhuizing fijn gevoel is dat dan als het klaar is hè
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow wat hebben jullie hard gewerkt en veel gedaan!!!
  leuke vakjeskaart.
  gr Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat hebben jullie hard gewerkt en vooral veel km onderweg geweest. Wij zijn ook al weer dagen bezig in het huis van onze zoon. Ik geniet er wel van. Fijn dat je dat kan doen voor je kinderen.
  Je kaart is weer heel erg leuk gemaakt.
  Groetjes, Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw het duizelde mij al bij het lezen van hoeveel werk jullie verzet hebben knap gedaan en jullie zoon is dankbaar voor de hulp. Je kaart je is mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gewldig deze leuke vakjes kaart met het schattige elfje.
  Wat een werk hebben jullie verricht zeg...poepoe dit weekend maar beetje rustig aan doen.
  Leuk je weer te zien op donderdag kerstkaartendag.
  Lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Poe, wat zijn dat drukke dagen geweest! Veel woonplezier voor je zoon gewenst in Culemborg. Ik ken Culemborg goed, want ik heb jarenlang in de omgeving gewoond. Erg leuke stad en mooie omgeving. En dan ook nog zo'n mooie kaart gemaakt! Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jullie hebben een druk productief weekend gehad.. wel fijn dat het in een weekend geregeld kon worden ..Al was het best een klus en veel kilometers maken… maar jullie zoon is mooi klaar.
  Je hebt een hele mooi vakjes kerstkaart gemaakt met dit leuke elfje. Ik heb me ook laten verleiden om die mallen aan te schaffen…. Ze zijn zo schattig. Jij hebt de vakjes erg leuk opgevuld. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke vakjes kaart met de elfjes, wat hebben jullie een pittig weekend achter de rug, maar als alles en iedereen weer gesetteld is, is het heel fijn om geholpen te hebben. Bedankt dat je meedoet bij 52WTC en bij K&K. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een leuke kerstkaart laat je zien vandaag. Heel leuk gedaan zo met die vakjes. Hoop volgende week weer een kerstkaart van je te zien.
  Fijne dag!
  Pia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jeetje dat zijn zeker drukke intensieve dagen geweest maar wel heerlijk dat jullie elkaar zo allemaal geholpen hebben. Hopelijk krijgen ze het echt naar hun zin , het ziet er heel ruim en netjes uit.
  Je kerstkaart is mooi geworden met dat leuke elfje en de mooie kleuren. Ik vind die vakjeskaarten al snel een leuke uitstraling hebben en je hebt de vakjes leuk gevuld.
  Gezellig je weer te zien bij 52 WTC Henriët.
  Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jullie hebben hard gewerkt Henriet....maar alles voor het kind he....haha!
  Je vakjeskaart is prachtig!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een heel leuke kerstkaart ookal was er weinig tijd.
  Pff, jullie hadden niet echt een uitrust-weekend, fijn dat de klus geklaard is.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een karwei hebben jullie gehad het afgelopen weekend, daarom inderdaad knap dat je nog een kerstkaart hebt kunnen maken. En ook nog een erg mooie kaart.
  Nu lekker uitrusten.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hey Henriët,
  Wat een ontzettend leuke kerstkaart. Echt prachtig gedaan.
  Jeetje, wat een verhuiswerk hebben jullie gedaan dit weekend. Ik snap wel dat je daar spierpijn van krijgt. Mooi dat dit een oplossing is voor nu. Het gebeurd wel steeds meer door het woning tekort. In mijn oude basisschool zitten ook mensen anti kraak. Kan hij rustig gaan zoeken naar iets permanents.
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie vakjes kerst kaartje heb je gemaakt
  En wat een druk weekend hebben jullie gehad
  Groetjes Karien

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Knap hoor evengoed een kerstkaart na al de drukke werkzaamheden, hij is prachtig.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een druk weekend hebben jullie gehad, ik moet er even niet aan denken.. Maar fijn dat jullie zoon nu op zijn (tijdelijke) nieuwe plek is.
  Mooie vakjes kerstkaart heb je gemaakt,
  Groetjes,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke kaart! Jij had net hetzelfde idee om een elfje te gebruiken op een vakjes kaart. Fijn dat zoonlief in zijn nieuwe stek is. Wat een heen en weer sjeesen, ik kan me voorstellen dat jullie heel moe zijn.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel leuke vakjeskaart! Alles mooi in dezelfde kleuren, papier, stans en elfje. Het gele belletje valt echt op!
  Nou, jullie hebben heel wat kilometers gereden zeg! Maar de nieuwe stek ziet er goed en ruim uit! En hij kan weer even vooruit.
  Dank je wel voor het meedoen bij ons van K&K!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Tjee, wat een verhuisklus, Henriët! Inderdaad een wonder dat je ook nog een kerstkaart hebt weten te maken.
  En het is nog een prachtige kerstkaart ook!
  Ik ben indertijd ook in een voormalige aanleunwoning gaan wonen, toen ik op mezelf ging, was best heel leuk!
  Fijn dat je weer meedoet met 52WTC deze week!
  Groetjes
  Jantine DT 52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk je kaart met vakjes !!!!
  Wat een druk weekend .... maar het resultaat mag er zijn !
  Groeten Ineke
  DT52wTC

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heel leuk kerstkaartje is het geworden, mooi!
  Bedankt voor het meedoen bij Knutsels en Kadootjes en 52WTC.
  En wat een gesjouw (letterlijk, haha), hard gewerkt en fijn dat alles nu op de juiste plek is!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen