donderdag 29 november 2018

Marianne Design - challenge 214

En dan is het al weer donderdag en dus tijd voor een nieuwe challenge bij het Marianne Design Challenge blog. Dit keer was Wybrich aan de beurt om een challenge te bedenken. Ze wil graag dat we aan de slag gaan met de volgende sketch:


Ik ben begonnen met dp uit het blok Swedish winter waar een horizontaal patroon in zit. Daarop grijs dp uit hetzelfde blok. Ook de label is daarvan gemaakt. Vervolgens een ster gemaakt met de mooie Nordic Star en afgewerkt met tekst en verschillende sterren. Dit is het resultaat:Gebruikte materialen:
PK9159: Pretty Papers Bloc Swedish winter
CR1449: Nordic Star
CR1447: Cirkel en sterren
CR1448: Punch die stars
COL1370: Eline's polar bear (alleen de stempel gebruikt)

Ik ben weer heel benieuwd wat jullie allemaal gaan maken!

9 opmerkingen:

 1. Wow....heel erg leuk gedaan Henriet!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, prachtige kaart heb je met de sketch gemaakt!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie kaart heb je gemaakt met de sketch. Het lijkt me nog wel lastig, maar als het even kan doe ik mee....Hoe gaat het met je solo??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk en daar ging het bij mijn fout, heb me letterlijk aan de sketch gehouden en zag gisteren dat iedereen er wat anders mee had gedaan...hihiih
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart nav de sketch, hij heeft een beetje een Noorse sfeer. Geweldige kaart met de eland binnenin, leuk model. Nog even terug gelezen, wat geweldig die beschilderde stenen van je vriendin.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knap zeg, de sketch is héél duidelijk te herkennen, maar toch heel erg je eigen draai eraan gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie kaart heb je met de sketch gemaakt
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het leek me mooi om ook eens de designers te controleren of ze echt aan de opdracht voldoen, vandaar. Maar je link deed het eerst niet en nu wel. Mooie kaart heb je gemaakt met de sketch van Wibrich... ook bij jou zie ik geen kerstballetjes aan de rechterkant van de kaart maar een ster. Een leuke oplossing, mooi gedaan, groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen