donderdag 17 oktober 2024

52 weeks to Christmas week 42

Afgelopen weekend heb ik weer een aantal kerstkaartjes gemaakt met de postzegelstans (col1532) van Marianne Design. Jullie krijgen ze de komende weken hier weer te zien.


De eerste die ik maakte was deze met het lieve beertje. De tekst van de nieuwe kerststempels van MD (CS1169) vind ik precies bij dit beertje passen. Het dp komt uit een nieuw blok van de Action. Er viel er toch zomaar weer eentje in mijn mandje. Het bleef er dit keer bij 1.

Ik laat dit kaartje meedoen als wekelijkse kaart bij 52 weeks to Christmas.

Deze week viel ik ook nog 2x in de prijzen. Met dit label won ik bij Do-Al(l) Kreatives en met deze kaart bij Girlz Creative Crafts.



Eergisteren was voor iedereen bij ons op school een vrije dag. Het was de derde dinsdag van oktober en dat betekent dan de Zuidlaardermarkt. De grootste paardenmarkt van Europa. Dat feest begint al in het weekend met kermis, muzieknacht, hardloopwedstrijd, straattheater, de nacht van Zuidlaren en dan tot slot de paardenmarkt en warenmarkt. Ik had dit jaar geen zin om naar de markt te gaan maar heb de dag wel goed besteed. 's Ochtends besteedde ik aan papierwerk voor school en wat knutselen en 's middags ben ik op de fiets gestapt op zoek naar kabouters. Die heb ik niet gevonden. We hun huisjes:





Als ik vanmiddag thuis kom ga ik koffers pakken want Dirk en ik gaan een lang weekend naar Vlieland. Dat is het enige Waddeneiland waar wij nog niet geweest zijn. Het weer belooft goed te worden de komende dagen dus wij gaan volop genieten! En dan gaan jullie vanzelf ook weer foto's van dat uitstapje zien hier op mijn blog.

3 opmerkingen:

  1. wat een leuke kaart en prachtig papier!!!
    heerlijk beetje een dagje voor jezelf goed besteed, en wat een pracht van een paddenstoelen.
    van harte met je toppers.
    Gezellig dat je erbij bent vandaag met een kerstkaart.
    Liefs Annemarie en Merit DT52WTC.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat je de kabouters niet gevonden hebt maar klinkt verder als een heerlijke dag. Geniet van je weekend, Je kaartje is superleuk en gefeliciteerd met je winners!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kerstkaart met de beer Henriët .
    Gefeliciteerd met je toppertjes.
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen