donderdag 3 oktober 2024

52 weeks to Christmas week 40

Ik ben nog steeds volop bezig met de Christmas-collectie van Pronty en vooral het stencil met de dennentakjes (470.806.073) is bij mij favoriet. 


Ik maakte eerst een achtergrond met 2 kleuren groene inkt. Dat deed ik door inkt op mijn kraftsheet aan te brengen, dit nat te spuiten en hier het papier doorheen te halen. Daarna bracht ik met een derde tint groen de takjes aan. Met inkt komen de vormen van de besjes niet zo mooi door als met reliëfpasta en dus tekende ik zelf met mijn rode Posca pen her en der rode besjes.
Boven en onderaan kwam de tekst die ik aanbracht met het stencil Christmas text (470.806.074) en in het midden een gouden sneeuwvlok. Er zit bij de collectie chipboard van 15x15 cm met sneeuwvlokken (492.001.061). Dat kun je als 1 geheel gebruiken maar je kunt de sneeuwvlokken ook losknippen zoals ik heb gedaan. Met Versamark en goudkleurig embossingpoeder heb ik hem een gouden glans gegeven.
Gemat op rood en dit op een witte, vierkante kaart.

Deze kaart doet natuurlijk weer mee als wekelijkse kaart bij 52 weeks to Christmas.

Had ik jullie al verteld dat ik de eerste week van november naar Canada ga? We gaan met 4 'juffen' van onze school voor een studiereis over inclusief onderwijs die kant op. We verblijven in Toronto, London en Hamilton. Heel leuk, maar ook heel spannend. Dinsdagavond hadden we een online kennismaking met alle 20 mensen die mee gaan. Het juffen-gehalte is erg hoog. Van de 21 personen die mee gaan zijn er maar 3 meesters.
Jullie horen na afloop vast mijn verhalen wel!