dinsdag 13 augustus 2024

Hieperdepiep

Eigenlijk was het vanavond mijn beurt om live te gaan bij Pronty maar in verband met de vakantie ging dat niet lukken. Daarom had ik van tevoren een filmpje opgenomen die vanaf vandaag op Youtube en op de Facebookpagina van Pronty is te zien.
In dat filmpje maakte ik onderstaande kaart:


De achtergrond is gemaakte met het stencil met de koffers (470.806.068) en Vintage Photo Distress inkt. Daaroverheen heb ik met het stencil met alle randjes (470.806.064) er op verschillende plekken rode autootjes op gemaakt. Dit deed ik met rood omdat de kaart voor Gerben is die over 3 dagen 29 wordt en hij heeft een rode auto. Met de mooie nieuwe stempel (497.003.012) met de tekst Time to travel stempelde ik met zwarte inkt rechtstreeks op de ondergrond. Rechtsboven ging dat even verkeerd en kwam de stempel op de kop maar dat valt niet meer op door het ticket (472.700.017) dat ik er overheen plakte. De chipboard auto (492.001.059)bewerkte ik met rode embossingpoeder. De tekst is ook van Pronty (491.100.011).
Dit alles matte ik op rood papier en dat plakte ik op een witte basiskaart.
Ik stuurde de kaart op naar Groningen met de opdracht dat hij in de koffer mee moest naar Denemarken want daar is Gerben nu op vakantie.

Hopelijk heb ik jullie met deze post en het filmpje op Facebook en Youtube kunnen inspireren. Hoewel de Travel-collectie van Pronty vooral is ontworpen voor het maken van scrap-albums met vakantiefoto's kun je er dus ook heel goed verjaardagskaartjes mee maken. Een veelzijdige collectie dus!

Nu ga ik verder vakantie vieren. Vandaag een boottocht gemaakt op 1 van de vele Finse meren. Op de heen en terugreis zagen we kraanvogels langs de kant van de weg.

8 opmerkingen:

  1. Leuke en toepasselijke kaart! Je had vast al enorm zin in de vakantie toen je dit kaartje maakte! En ja die kraanvogel... je weet het he?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een goede oplossing om het filmpje van tevoren op te nemen, je hebt duidelijk uitgelegd wat je gedaan hebt en een leuke kaart gemaakt.
    Jullie maken echt een reis op niet te vergeten hè, geniet er maar goed van!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig kaartje en duidelijk uitgelegd. Mooie foto van de kraanvogel!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een mooi kaartje met de mooie achtergrond en de leuke details, handig hoor dat je het van te voren al hebt opgenomen zodat wij het toch hebben kunnen zien .
    je foto is weer mooi
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey henriët,
    Wat een mooie kaart heb je gemaakt. En wat tof die achtergrond. Echt heel er leuk.
    Wat een mooie foto.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een goed idee om het zo te doen.
    Jij lekker verder met je vakantie en de kijkers toch een leuk filmpje om te zien.
    Mooie kaart hoor, de persoonlijke details vind ik mooi.
    Fijne vakantie verder, voor jullie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuke kaart, lekker genieten van je vakantie.
    groetjes Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Erg leuk om je vakantie perikelen te volgen en wat een leuke kaart.

    BeantwoordenVerwijderen