vrijdag 1 januari 2021

Gelukkig nieuwjaar!

Voor iedereen de beste wensen voor een goed, gezond en creatief 2021!
Hebben jullie een goede jaarwisseling gehad? Hier was het heel gezellig maar om 00.00 uur ook erg rustig. Normaal staan we dan met alle buren buiten tot een uur of 2 maar er was nu helemaal niemand op straat. Rondom werd nog mondjesmaat wat vuurwerk afgestoken maar veel minder dan andere jaren (en dat was natuurlijk ook de bedoeling......)

Vanochtend was ik al weer op tijd beneden en zag dat er op verschillende blogs al weer nieuwe challenges begonnen waren vandaag. Ik ging aan de slag met de sketch van Cheerfull Sketches:


Ik draaide de sketch een kwartslag omdat dat mooier uitkwam met de hamster. Het is een echt nieuwjaarskaartje geworden met de hamster met ons nieuwe jaartal in zijn pootjes. Als maandag de brievenbussen weer open zijn gaat deze kaart nog op weg naar een mede-blogster. 

Vandaag een rustige nieuwjaarsdag. Mijn broer is net geweest en heeft met ons geluncht en we gaan zo even koffiedrinken bij mijn vader. Vanavond nog een spelletjesavond met onze beide zoons. Oudste zoon gaat morgen terug naar zijn eigen huis in Groningen. Wanneer jongste zoon weer terug gaat naar zijn studentenkamer in Maastricht weten we nog niet. Ligt helemaal aan de lock-down.

12 opmerkingen:

 1. Voor jou ook de beste wensen, en een goed, gezond en creatief 2021! Toffe nieuwjaarskaart met de hamster en het nieuwe jaartal!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook een gelukkig nieuwjaar gewenst. Je hebt echt iets leuks gemaakt van de sketch! Ik had er ook al naar gekeken, maar had er nog geen ideeën bij. Dat begint nu toch al wel meer te komen. Mooi papier heb je ook gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook de allerbeste wensen voor 2021 Henriët en hier hetzelfde straatbeeld als bij jou vannacht. Vandaag een heerlijk zonnetje dus dat bracht wel velen op de been om een wandeling te doen. Ze zijn wel leuk die cijfers op een stokje en een gezellig kaartje geworden!
  Fijn weekend en happy nieuwjaars-groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De beste wensen voor het nieuwe jaar en hier was er best nog veel vuurwerk en 's-middags was er hier al een vuurwerkbom in een flat.
  Super leuk die kaart met die hamster en 2021! Leuke sketch!
  Fijn weekend, groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alle goeds voor voor 2021 Henriët, en wat een schattig kaartje met de hamster.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor jou ook alle goeds voor een goed gezond en creatief 2021.
  Je kaartje is weer super mooi , met deze sketch.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook voor jou het allerbeste gewenst voor 2021.
  Heel leuke kaart maakte je, de kleurcombinatie doet het goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaart heb je volgens de schets gemaakt.leuk met de cijfers van het nieuwe jaar.gezellige avond en een voorspoedig nieuwjaar. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Enig kaartje! De sketch gedraaid is ook mooi. Ik mocht een voorbeeld maken als gastdesigner en heb hem niet gedraaid, kwam mooier uit met de digi, maar dit is een om te onthouden!
  Het klinkt gezellig bij jullie. Bij ons ook erg rustig. Onze buren stonden met hun vrienden buiten, maar ik ben binnen gebleven omdat ze net uit quarantaine waren (allebei Covid gehad). Ik neem gen risico's...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook de beste wensen voor jou en je familie en heeeel veel kaartjes dit jaar. Deze is ook weer zo leuk en die mooie papiertjes heb ik ook maar nog niet durven in knippen.
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een ontzettend leuke kaart Henriet! Mooie kleurencombi heb je gebruikt.
  Dankjewel voor je bijdrage bij Cheerful Sketches.
  xxx Margreet DT

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke kaart!! Dank je wel voor het meedoen met de uitdaging bij Cheerful Sketches.
  Groetjes Ditta

  BeantwoordenVerwijderen