zondag 3 februari 2019

Verandering in de plannen

Vanochtend reden manlief en ik om 8 uur richting Groningen om jongste zoon terug te verhuizen naar Maastricht. Maar het liep even anders......
Hoe meer spullen er naar de auto werden gebracht hoe meer ik het idee kreeg dat we er niet meer met 3 personen bij in zouden passen. En ik kreeg gelijk. Manlief en jongste zoon vertrokken dus samen naar Maastricht en ik zat rond 9 uur in de bus naar huis.
En dan heb je ineens een lege dag voor je liggen. Na het voorbereiden van de geschiedenisles van morgen (lang geleden dat ik dat gegeven heb) en een grote poetsbeurt van de keuken mocht ik van mezelf aan de knutsel.

Met de sketch van Cheerful Sketches heb ik deze kaart gemaakt:


Eigenlijk spreekt de kaart wel voor zich. Het leuke dp komt uit China. Het stempeltje is al een oudje. Geen idee van welk merk die is maar ik gebruik hem vaak. Het rendier is ook aan komen huppelen.....

Nu lekker een stukje wandelen en misschien daarna nog weer een kaartje maken. Tijd genoeg. Duurt nog wel een paar uur voordat manlief weer thuis is.

13 opmerkingen:

  1. Wij vullen zo'n dag wel weer op hè! Henriët, al zul je het wel jammer hebben gevonden dat je niet mee kon! Dan van de nood maar een deugd maken en aan de kaartjes, hihi De kleuren zijn prachtig van je kaart en enig al die hertjes!!! Fijne dag verder....xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Net wat Gerie zegt, van de nood een deugd maken. En wat heb je dat mooi gedaan! Je kaart is prachtig geworden. Ook je hartjes kaart vind ik super. Goed bezig geweest!
    Creatief liefs, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tja, is dat nou vervelend of niet, hihi.
    Ik denk het niet, alhoewel je je nu niet met de verhuizing kan bemoeien😉

    Wat een mooie kaart, de kleuren passen heel erg goed bij elkaar.
    Succes morgen, lijkt mij lastig om les te geven in een vak wat je al lang niet gegeven hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker toch ..zo'n hele lange dag voor jezelf, na het poetsen lekker aan de kaart, heel mooi DP, het is een leuke kaart geworden,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou jammer, maar niet verkeerd. De klussen goed verdeeld toch? De mannen aan het sjouwen en jij aan het poetsen (en knutselen...) Lekker even me-time. Je kaart is heel leuk geworden. Ben benieuwd of je na deze nog meer gemaakt hebt! Succes met de geschiedenis les morgen. Het houdt je scherp!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super mooie kaart met leuk papier. Dankjewel voor je deelname bij Cheerful sketches. groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. heel leuk Henriët. Groeten trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jammer dat je niet meer in de auto paste, maar zo’n onverwachte extra vrije dag is natuurlijk ook best lekker. Leuk kerstkaartje dit. Niet slecht, zo’n rendier dat gewoon aan komt huppelen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat jammer dat je niet meer mee kon in de auto, maar je hebt je vrije dag goed opgevuld! Ontzettend leuk kerstkaartje heb je gemaakt, super!

    Groetjes, Merit en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je hebt je dag goed opgevuld met het maken van dit mooie kaartje.
    Bedankt voor het meedoen bij Cheerful Sketches.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lekker zo'n onverwachte dag voor jezelf maar ik denk dat je ook graag was meegegaan. Dat is een flink eind uit elkaar, Groningen en Maastricht, denk dat je niet veel verder kan in Nederland.
    Hele mooie kerstkaart, mooie tinten groen en de grote hertenkop. Ook je kaart met het vogeltje is mooi geworden.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  12. leuk kaartje bedankt voor het meedoen
    groetjes jolanda bongers
    dt cheerful sketches

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Fijn dat je weer meedeed met de challenge bij Cheerful Sketches!
    Nancy DT CSC

    BeantwoordenVerwijderen