zondag 18 december 2022

Knutseldate met Monique

Afgelopen maandag ging ik naar Monique voor onze laatste knutseldate van 2022. 
Dit keer kwam ik niet met lege handen want ik had natuurlijk een cadeautje meegenomen voor de nieuwe opa en oma. Helaas heb ik geen foto van het cadeautje maar ik had een rompertje laten maken met een crossmotor en de naam Fender er op.
Na dat we eerst uitgebreid koffie en thee hadden gedronken (met een gebakje ter ere van Fender) en foto's gekeken doken we Monique haar knutselkamer in:


We gingen aan de slag met een doosje voor servetten en theezakjes maar het werd een doosje voor servetten en ......... iets anders. Dat komt omdat we het voorste gedeelte er verkeer aan geplakt hebben. Ook het maken van de beide onderdelen had al wat voeten in aarde omdat de maten van het patroon niet klopten.


Ik koos 3 kleuren distress oxide uit Monique haar voorraad en maakte daar de achtergrond mee. Met rood bewerkte ik alle onderdelen met een stencil met cijfers en leestekens. Op het voorste gedeelte 2 gnomes, sterren met embossingpoeder en een tekstje. Op de voorkant, achterkant en zijkanten heb ik nog een rijtje boompjes gestempeld die ik weer heb ingekleurd met distress oxide.


In het vooste gedeelte doe ik een aantal zakjes cup-a soup en zakjes poeder voor chocolademelk en dat breng ik woensdag naar mijn vader en zijn vriendin samen met een lekkere kerststol van de bakker.

Het lukt mij dit jaar niet om iedereen persoonlijk te bedanken voor al die mooie kerstkaarten die hier dagelijks op de mat vallen. Daarom doe ik het nu in 1 keer: BEDANKT ALLEMAAL. Het is iedere dag weer een feestje om al die enveloppen open te maken.

Vanmiddag gaan we naar Noordpolderzijl (helemaal in het noorden van Groningen) voor een kerstconcert van Erwin de Vries. Als je op zijn naam klikt krijg je een linkje naar Youtube met mijn favoriete nummer. Ik ben benieuwd hoeveel van jullie het kunnen verstaan 😏.

9 opmerkingen:

  1. wat een mooi doosje, leuk idee om er servetten in te doen of theezakjes leuke achtergrond met de door elkaar lopende kleuren de cijfers zijn goed te zien de 2 kabouters stelen de show
    het liedje ken ik niet en af en toe versta ik wel een woord wel een mooi liedje
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk en origineel. 
    What a sweetie. I love it.
    Claudia

    Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
    https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
    http://creativesketchygirls.blogspot.be
    http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
    https://girlzcreativecrafts.blogspot.com
    https://girlzcreativechristmaschallenge.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie hebben er een mooie eigen draai aan gegeven en er een nieuw ontwerp van gemaakt, hihi je gekozen kleuren passen goed bij kerstmis en het krijgt mooie bestemming!
    Een gezellig kerstconcert vanmiddag Henriët!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vind het super leuk wat je maakte, geniet van je middag.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is so wie so leuk, ook die van Monique en je hebt er toch nog een goede bestemming voor bedacht. Ik zit me nu alleen suf te piekeren wat jullie nu verkeerd hebben geplakt. 😂😂
    Fijne dag en groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha, ik las het verhaal al bij Monique maar ik begreep dat jullie veel lol hadden samen en het is zo toch een mooie originele creatie geworden. Mooie kleuren inkt en leuk gedecoreerd Henriët. Hopelijk hebben jullie geen last van de voorspelde gladheid bij het terugkomen. Veel plezier bij het concert.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke creatie. Heel mooi van kleur. Hopelijk hebben jullie een mooi concert gehad en geen last van gladde wegen… succes met alles waar je druk mee bent. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Henriet! Ik las al bij Monique dat het meer een stunteldate dan een knutseldate was.... whahhaha! Toch is jullie creatie heel gaaf en natuurlijk kunnen andere zakjes ook!
    Ik hoop dat het een mooi concert is. Ik ken wel en andere Groningse zanger: Ede Staal...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een heel mooi doosje hebben jullie gemaakt. En hoe was het concert?
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen