zondag 26 december 2021

Art-journal 5

Hier ben ik dan met mijn 5e art-journal pagina. Met deze pagina wil ik jullie allemaal een fijne tweede kerstdag wensen en bedanken voor al die prachtige kerstkaarten die de afgelopen weken in grote getale op de deurmat vielen. Prachtige creaties zitten er bij en ze hebben allemaal een mooi plekje in onze erker gekregen. Veel van jullie heb ik al op jullie blog bedankt maar door de drukte is dat denk ik niet bij iedereen gelukt.


De boom is een stempel van Art by Marlene. Ik heb hem op 4 verschillende groene papiertjes gestempeld, in 6 verschillende delen uitgeknipt en toen weer in elkaar geplakt. Voor de ondergrond eerst stukjes papier uit een oud boek opgeplakt en daarna bewerkt met gesso. Daarover een laagje acrylverf in blauw en wit. Daarop verschillende stempels gezet. Onder en naast de boom strookjes washi-tape. De ene zilverkleurig (lastig op de foto te zetten) en de ander zwart met een glimmertje. De boom hierop geplakt en een tekst toegevoegd. Tenslotte nog een groene rand er omheen en daar met gelpen sterretjes in gezet.

In 2022 wil ik 1 keer in de maand een pagina in mijn art-journal maken. We gaan zien of met dat gaat lukken.

4 opmerkingen:

 1. wat een mooie pagina is het weer geworden je word er steeds beter in met al de mooie achtergrondjes die je maakt en de mooie stempels erbij
  ik wens je een fijne 2e kerstdag
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaba, knap gedaan van je. Ik vind je creatie top.
  This is great. Well done.

  Nog een fijne einde jaar gewenst.
  Claudia

  https://knutselmeisjes.blogspot.com/
  http://creativesketchygirls.blogspot.be
  http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
  https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er erg mooi uit. Jullie ook een fijne dag vandaag. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke pagina. Je hebt er al aardig handigheid in gekregen!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen