zondag 19 december 2021

Art journal 4

Vandaag laat ik jullie (alweer) een art-journal pagina zien.

Ik heb mijn witte stempelpapier bewerkt met 3 kleuren distress oxide (wild honey, dusty concord, forest mos) en daarna flink veel water er overheen gespoten en daarna gedroogd met de heattool. Met een stecil en houtvuller van de Action (werkt hetzelfde als structuurpasta) heb ik de witte letters aangebracht. Vervolgens stempeltjes van rondjes en kleine tekstjes aangebracht. Een rand met zwarte fineliner getekend en de rand ingevuld met een ijsblauwe metalic brush pen van de Action. De bloemen heb ik gemaakt met een stans van Marianne Design. Deze bloemen bewerkt met distress oxide (barn door en spiced marmelade)De witte hartjes komen uit een andere bloemenstans van MD. Verder de bloemen bewerkt met witte gelpen. Tot slot de letters LEEF! gestanst uit zwart papier en een randje gegeven met witte gelpen.
Ik wordt blij van deze pagina. Met de nieuwe lock-down en het nog steeds aanhoudende gedoe bij ons op school kan ik wel wat blijheid gebruiken!!

Wat ik zo leuk vind aan het maken van deze pagina's is dat ik vaak aan het begin geen idee heb wat het resultaat zou zijn. Toen ik begon met het aanbrengen van de inkt op de basis had ik nog geen idee dat ik met letters en bloemen zou gaan werken. Met een kaart maken werkt dat bij mij anders. Dan heb ik in mijn hoofd al een plan en pak van tevoren de papiertjes en stansjes die ik wil gebruiken er al bij. Dit is gewoon doen en zien waar het schip standt. Loslaten dus en dat is een hele goed oefening voor mij op dit moment.

10 opmerkingen:

 1. Het ziet er heel vrolijk ui, mooi gedaan!
  Ik zit net aan Remco te vertellen dat ik misschien ook wel eens wil proberen een art journal pagina te maken, dat ik nog twijfel en ik noemde jou als voorbeeld dat je door Corona wel uit je comfortzone bent gestapt en dat je dat ook steeds meer doet met inkt door te knutselen met Monique. Ik zie dat je er plezier in hebt en ben benieuwd of ik dat ook zo zou beleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor je leuke reactie Angelique. Gewoon mee beginnen en voor je het weet kun je er niet meer mee stoppen. En je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Bij de Action hebben ze heel veel betaalbare spullen om mee te beginnen. Mijn art-journal, acrylverf, brushpennen, twinmarkers enz. komen allemaal bij de Action vandaan. En als je op youtube zoekt naar mixed media kom je heel veel leuke ideetjes tegen.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie pagina zo mooi hoe de kleuren in elkaar overlopen, en de leuke stempeltje erop en bloemetjes maken het af
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk !!!!
  Zeker ook leuk om te doen !!
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een schitterende pagina heb je gemaakt. Wat kun je daar blij van worden he? ZO vrolijk die kleurtjes en de bloemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk dat je zo lekker creatief bezig kunt zijn en dat je er zo veel energie van krijgt. Leuke pagina!!
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er super vrolijk uit en wat leuk dat je hier zoveel plezier in hebt! Fijn dat je alles al in huis hebt nu de Action helaas dicht is.
  groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is weer een erg leuke bladzijde geworden. Het is zeker leuk om.. met inkt te werken.ik doe het af en toe. We doen dan ook maar wat masr het wordt altijd wel wat. Daar heb je gelijk in.
  Fijn dat het je zo'n plezier geeft. . Onze hobby kun je veel in kwijt. Ducces op school. Dat zal nu rustig zijn met kinderen maar achter de coliezen zal er wel wat moeten gebeuren... groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is zo mooi en vrolijk! Wat ben ik blij dat ik je heb aangestoken😁😂🤣 je hebt talent!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg mooi geworden lekker fleurig.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen