woensdag 8 december 2021

Art journal 2

Afgelopen week maakte ik ook pagina 2 in mijn Art-journal. Deze keer ging ik aan de slag met acrylverf. 


Eerst scheurde ik stukje uit de krant (bij gebrek aan een oud boek en de krant lag onder handbereik) en plakte die op. Daar ging ik overheen met aqua-kleurige verf. Er kwam ook zilver en wit overheen. Toen met een sjabloon en witte verf de steentjes aangebracht. Daarna met verschillende stempels her en der wat gestempeld. Met zwarte stift een rand getekend (dat zag ik hier: https://www.youtube.com/watch?v=GTWs1yegkjE) en daarna rood geverfd. Ik heb ook nog geprobeerd er witte strepen op te maken zoals in het filmpje maar dat werd hem niet met witte verf. Daarom er nog maar een keer met rode verf er overheen. De JIJ-stans met zwart en rood uitgestanst en een tekst op een rode banner. 2 duifjes er bij en ik ben weer tevreden met het resultaat.

Er is 1 voordeel aan mijn quarantaine. Ik heb nu alle tijd om op you-tube filmpjes op te zoeken over mixed-media, inkt, verf enz. En daarna lekker uitproberen. Ik verveel me nog niet. (of nou ja......eigenlijk stiekem wel een beetje want het voelt soms als verplicht knutselen en dat motiveert niet echt. Snappen jullie dat of zeur ik nu?)


11 opmerkingen:

 1. Nee, je zeurt niet!!
  Een verplichting is killing voor je inspiratie, dus ik snap wat je bedoelt.
  Maar het heeft er wel voor gezorgt dat je deze mooie pagina weer gemaakt hebt, want wat vind ik deze mooi zeg!!
  De tekst is leuk en de witte accenten komen mooi uit op deze kleurige achtergrond.
  De rode randje geeft het iets meer pit.
  Hou vol!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi Henriët de lauout n de witte meeuwen top ik doe het je niet na, wil wel maar lukt steeds niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie pagina! Je bent hiermee echt buiten je comfort-zone gestapt volgens mij.
  Ik snap best dat het soms als "verplicht knutselen" voelt, zo niet leuk. De hele dag in je eentje opgesloten zitten is ook niet fijn, het is een stom virus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie pagina je word er steeds beter in met verven zo leuk met alle verschillende details
  ene kan me voorstellen hoor dat het voelt als verplicht om te knutselen omdat je binnen zit maar gewoon doen waar je zin in hebt
  beterschap
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je je toch goed weet te amuseren tijdens je quarantaine, maar ik snap helemaal wat je bedoelt. Leuke pagina heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je je goed weet te vermaken en ik vind niet dat je zeurt, hoor. Ik kan me er zelfs wel iets bij voorstellen.
  Van te voren denk je "10Wien ik ooit in quarantaine moet hoef ik me niet te vervelen", maar als je er echt in zit is het toch anders.
  Sterkte!
  Groetjes,
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze hobby verveelt nooit !!!
  Heerlijk toch wat experimenteren !
  Gaaf resultaat !
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er leuk uit Henriët. Ga nog maar even lekker door met experimenteren nu het nog kan.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat grappig dat je dat schrijft. Ik snap het helemaal, hoe dat voelt. Dat heb ik als ik nog kerstkaarten moet maken, omdat ik er te weinig heb. Niks aan. Niet dat het resultaat dan minder is, maar het feit dat je niets anders kunt maken, omdat je aan de kerstkaarten 'moet'.
  Maar in elk geval werpt het wel zijn vruchten af bij jou! Je wordt nog een ware mixed media artiest! Super leuk en mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toffe pagina. Ik zou soms eens een week thuis willen zijn om te knutselen, maar was onlangs ook in quarantaine en zo ziek dat ik alleen maar lag te rusten of slapen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En al pagina 2! Met de leuke jij stans. Ik snap je reactie helemaal. Ik ga gauw verder kijken op je blog. X

  BeantwoordenVerwijderen