zondag 12 januari 2020

JIJ

Op deze regenachtige zondag laat ik jullie een kaart zien die ik maakte voor iemand die even een kaartje nodig heeft om haar op te beuren.


Ik gebruikte donkerpaars dp met pauwenveren. Daarop een wit vierkant bewerkt met een hartjes-embossingfolder en daarop de JIJ-stans uit goud. De tekst op een strookje groen en toen was de kaart klaar.
Ik gebruikte de sketch van Freshly Made Sketches.

Mijn plan om vanochtend te gaan wandelen in het natuurgebied hier vlakbij en dan de fotocamera mee te nemen heb ik maar veranderd naar een knutselochtendje. Wat een vies weer is het vandaag!
Vanmiddag om 2 uur ga ik de live-stream kijken van Zwolle tegen Donar. Wordt vast een spannend potje, de nummer 1 tegen de nummer 2.
Verder een heerlijk rustig weekend zonder verplichtingen. Is ook wel een lekker!

8 opmerkingen:

 1. Leuke kaart om iemand met de JIJ (stans) op te fleuren! Jammer dat het bij jullie zo regenachtig is, hier is het prima wandelweer. Fijne zondag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart en die jij stans is ook leuk te gebruiken , vindt het mal voor mannen.
  Het is hier ook regenachtig dus straks lekker voor de buis schaatsen kijken.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat doet vast goed deze leuke kaart. Altijd fijn om te weten dat er iemand aan je denkt. Hier ook genieten van een relaxte zondag :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doe Jij stans blijft mooi.
  Veelzijdig ook wat kun je daar veel leuks mee maken.
  Lief om een kaartje te maken voor iemand die dat nodig heeft, dat kan zó goed doen!
  En? Hoe is het afgelopen, Zwolle tegen Donar?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love those peacock feathers! Lovely card. Thanks so much for joining us at Freshly Made Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaart voor iemand die een steuntje kan gebruiken. Inderdaad was het geen weer om te wandelen en vooral niet om te fotograferen . Hopelijk word het wat beter.... maar dan kun je lekker knutselen ook leuk om te dien. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I love the rich paper you used topped with the fresh white heart pattern. Perfect for the bold sentiment. It will definitely cheer up your friend. Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

  BeantwoordenVerwijderen