zondag 12 januari 2020

Geniet

Even uit nood een tweede kaartje vandaag. Ik kan bij Tuesday Morning Sketches maar tot middernacht linken. Het werd vanmiddag geen basketbalwedstrijd op de bank maar aan de tafel al knutselend en kijkend naar de wedstrijd op de laptop. Zo sloeg ik mooi 2 vliegen in 1 klap. Toen Donar met 69-98 van de nummer 1 had gewonnen had ik een kaartje klaar:


Omdat het hier al de hele dag pijpestelen regent heb ik een zonnig kaartje gemaakt. Het papier komt uit een oud blokje van de Action en geeft meteen een zomers gevoel. De cirkel die op de sketch staat is nu een strandbal met tekst geworden die de beer wegtrapt. De beer heeft ook nog een mooie ballon in zijn hand.

Morgen een drukke dag: oppassen, tandarts en 's avonds weer repetitie. De nieuwe dirigent was even wennen vorige week maar ik denk dat het wel gaat goedkomen.

6 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk zomers kaartje! Inderdaad een sombere dag vandaag. Dan is zo'n kaartje gewoon ene feestje om aan te werken.
  Succes morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very sweet baby card. Thank you for joining us at Tuesday Morning Sketches.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke en vrolijke kaart, leuke papiertjes heb je gebruikt.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een zonnig kaartje, das altijd fijn in deze tijd van het jaar waarin het vaak grauw en grijs is. Das nog eens multi-tasken: knutselen en basketbal kijken tegelijk :-) En dan ook nog allebei met een goed resultaat. hihi. Het beertje met ballon en strandbal is schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooh, héérlijk, aan die zonnige vrolijke kleurtjes.
  Krijg steeds meer zin in het voorjaar.
  Lief kaartje is het geworden hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke vrolijke beer op deze mooie kaart Henriet. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen