maandag 19 augustus 2013

One big flower

Vanochtend weer een poosje naar school geweest. Ook al is het mijn vrije dag, die eerste schooldag na de vakantie samen beginnen is toch wel zo gezellig. Samen lekker in de kring de vakantie verhalen van de kinderen aangehoord. Wat zijn ze allemaal groot geworden in die 6 weken! Na de pauze ben ik weer naar huis gegaan.
Vanmiddag weer met manlief naar het ziekenhuis. En.....het houdt niet op. De arts heeft de hechtingen verwijderd en met een recept voor peniciline en een afspraak voor volgende week maandag konden we weer vertrekken. Weer een ontsteking....... Dat was weer een behoorlijke tegenvaller!

Onderstaande kaartje heb ik al een poosje geleden gemaakt en zat in mijn schriftje om in te sturen voor de challenge van Cards en Scrap. Maar door de drukte van de afgelopen dagen was het er nog niet van gekomen.
De bloemenstempel van Joy! afgedrukt op wit papier en ingekleurd met gewone stiften. Achter de kaart aan alle kanten een geponste rand geplakt en het geheel op een witte kaart geplakt. Nog een tekst met een strikje aan de rand vastgemaakt.
Nu ga ik lekker zitten knutselen en het resultaat daarvan zullen jullie binnenkort wel eens voorbij zien komen.

Vanmiddag heeft het hier ruim een uur gehoost! Het kwam echt met bakken uit de hemel. De straten stonden blank en de putdeksels kwamen omhoog. Wij hebben in de tuin een zit\kuil en eigenlijk blijft daar nooit water in staan. Maar vanmiddag ging het zo hard dat er na een uur bijna 10 centimeter water in stond (de zitkuil is 4x4 meter!).

Ik hoop dat jullie droge voeten hebben gehouden vanmiddag!

10 opmerkingen:

 1. Je kaartje is weer super mooi geworden, jammer dat het allemaal tegen zit met je man. Ik hoop dat het volgende week beter met hem is.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Henriet,
  wat een water!! Bij ons regende het ook, maar ik was druk met de eerste schooldag (nog zonder studenten) dat ik niet weet of het zo erg was als bij jullie!
  Leuke meetlat, afgeschreven zeker? ;-)
  Je kaart is heel mooi. Die grote stempels hebben echt wel wat!
  En wat jij deed deden wij ook altijd hoor. Ook al was het niet je werkdag, toch samen met de duo even de klas opstarten.
  Vervelend voor je man dat er weer een ontsteking bij zit! Wat een tegenvaller!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ik denk dat GerJanne in Zwollevwas, want hier heeft het maar een beetje gesputterd. Wat vervelend dat er een ontsteking bij zit. Dat is pech hebben zeg. Die stempel is zo mooi, ook heb je er een mooie kaart van gemaakt, en slim om het te kleuren met stiften. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier geen natte voeten, op een paar spatten na is het zelfs droog gebleven!
  Maar je kaart is helemaal leuk geworden, Henriet!
  Gezellig dat je mee doet met deze uitdaging bij Cards & Scrap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé bah Henriet wat vervelend dat je man weer een ontsteking heeft, hoop nu maar echt dat het snel de goede kant op gaat. Je kaartje is weer prachtig, heel mooi. Het heeft hier wel geregend maar zoals bij jullie gelukkig niet.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier wel wat buien maar niet zo erg als bij jou, wat veel water!! Vervelend dat het tegenzit met manlief. Wat een mooi kaartje met een prachtige grote bloem. Leuk dat je meedoet bij Cards and Scrap.

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kaart is dit Henriet.
  Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cards&Scrap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaart Henriet!
  De bloem er op is heel erg leuk.

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kaart zeg! Prachtig gemaakt en helemaal vintage. Hier in de ochtend wat geregend , maar daarna zon!! Jeetje wat een waterrrrrr!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie kaart!
  Zo, dan ben je lekker rustig kunnen beginnen aan het nieuwe schooljaar ;-)
  Wel een tegenvaller met je man... Ik hoop echt dat het nu volgende keer positief is!
  Wij hebben vandaag geen regen gehad. Gek dat het zo kan schelen he!

  BeantwoordenVerwijderen