maandag 5 augustus 2013

One layer

Het blijft toch heerlijk die vakantie! Ik ben 's ochtends steeds vroeg uit de veren en ga dan eerst wat huishoudelijke klusjes doen. Daarna mag ik van mezelf dan een poosje lekker zitten knutselen. Dat zal wel weer wennen worden om straks na 6 weken vakantie weer in het werkritme te komen.
Vanochtend heb ik me gestort op een one-layer kaart voor de SU-per challenges. Gisteravond laat had ik voor mezelf al snel even een opzetje voor deze kaart getekend, want toen had ik dit idee ineens in mijn hoofd.
Ik ben begonnen met het afplakken van de rechthoek in het midden. Daarna heb ik de notenbalken gestempeld met Distress inkt Vintage photo. Daarna weer met mijn schuursponsje in de weer geweest en de achtergrond bewerkt met Distress inkt Chipped sapphire. Toen de beschermende rechthoek ik het midden verwijderd en de tekst er op gestempeld. Als laatste de veertjes gestempeld met Distress inkt Festive berries. Deze veertjes komen uit een stempelsetje van Art Journey.
Het lijkt zo simpel zo'n one-layer kaart maar ik kan je verzekeren dat het absoluut niet simpel is. Dit is namelijk mijn 2e versie. De eerste is bij het oud papier beland omdat ik er absoluut niet tevreden mee was.

Nu weer lekker verder genieten van de vakantie en het mooie weer! En voor wie al weer aan het werk is: werkse!

7 opmerkingen:

 1. Het ziet er fantastisch uit Jetje
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker een heel erg mooie kaart.
  Lieve groetjes Aya

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kaart. Heel mooi gemaakt en heel leuk gedaan met de noten balk stempel. Gaaf hoor.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart Henriet, ik vind hem supermooi. En heerlijk toch om vakantie te hebben, helaas is die van mij alweer om en ben vandaag weer begonnen, maar gelukkig went dat ook weer snel.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf gemaakt en heel knap one layer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Henriet,
  het is echt een SU-oerkaart vind ik. Wauw wat goed bedacht. Soms heb je inderdaad eerst wat oefening nodig. Doen de grote kunstenaars ook, he ;-)
  En ja die vakantie.... wat is dat toch genieten. Ook ik moet de 19e weer beginnen. Dus nog bijna 2 weken !
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen