donderdag 8 augustus 2013

Van het een komt het ander

Gisteravond weer een heerlijk avondje zitten knutselen bij Caroline. En aan het eind van de avond had ik zo waar 3 projectjes af!
Ik ben begonnen met de kleinste label. Het ideetje ooit eens ergens op internet gezien. De basis voor deze kleine label is een kant en klare label die ik ooit eens bij de bruna kocht. (4cm breed en 8 cm hoog). Hierop muziekpapier geplakt en daar weer bovenop ribbelkarton waar eerst een hart uit gestanst is. Afgewerkt met een hartje en een tekstje.
Daarna zelf een grotere label gesneden en hetzelfde mee gedaan. Deze label is 6 cm breed en 12 cm hoog. (zie nu net dat ik nog geen touwtjes door de labeltjes heb gedaan. Zo nog maar even op zoek naar de juiste kleur.)
Na het maken van de 2 labels was er nog wat tijd en materiaal over en daar heb ik op dezelfde manier nog een kaart mee gemaakt.

Vanochtend lagen de labels en het kaartje op tafel naast mijn nieuwe schoolagenda en ik bedacht mij dat ik mijn agenda wel eens kon gaan pimpen. Ook deze kreeg een zelfde look als de kaart en de labels. En zeg nou zelf....dat ziet er toch veel leuker uit dan het origineel?(links) Ik ben er blij mee!

Als laatste laat ik jullie nog 2 foto's zien van onze keuken:
 Voor
Na
Morgen komt er nog een nieuwe kookplaat en een nieuwe afzuigkap. Zo wordt de keuken dus door het vervangen van de deurtjes en de ladefronten ineens heel anders.

6 opmerkingen:

 1. Die touwtjes denk ik wel bij die MOOIE labeltjes en die agenda ken je niet meer terug.....hij is wel MOOI geworden zo. De keuken ook.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk!
  En wat heb je een gezellige keuken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Henriet,
  wat leuk die labels en de kaart. En dan nog de agenda. Helemaal super!! Ee persoonlijke agenda is toch even net wat anders. Probeer ik ook altijd te doen, maar de laatste wee jaar niet gelukt..
  Je keuken ziet er inderdaad heel anders uit. Lekker fris in wit en die frontjes zijn mooi strak!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie labels en kaart, leuk zo met het ribbelkarton. Gaaf ook je gepimpte agenda, veel leuker zo!! De keuken ziet er heel sfeervol uit, zo zie je maar weer door andere deurtjes en lades heb je gelijk een andere stijl keuken, erg mooi!!

  Groetjes,
  marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuke labels en heb je gemaakt! Ook de agenda ziet er goed uit! Je hebt er straks elke dag plezier van, net als jullie keuken. Mooie metamorfose!
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie serie heb je gemaakt......zie er heel zomers uit!
  Ook je keuken is heel erg mooi geworden hoor!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen