vrijdag 2 augustus 2013

Vogeltjes

Pffff....ik ben even naar binnen gevlucht. Het is buiten nu wel heel erg warm. En bij ons in de tuin geen zuchtje wind om het iets aangenamer te maken.
De afgelopen weken heb ik 's avonds vaak zitten haken. Ik heb 10 vogeltjes gehaakt. Gistermiddag heb ik alle vleugeltjes en snaveltjes vastgemaakt en alle draadjes afgehecht. Toen even het bos in gegaan om een mooie tak te zoeken. Deze samen met oudste zoon opgehangen onder onze overkapping.

Ik heb de kleuren rood/wit/blauw gebruikt en de kleur van de oude PTT-post zakken. Een beetje een knipoog naar mijn verleden als postbode bij de PTT.
Zo is het nog gezelliger geworden onder onze overkapping!

Ik hoop dat jullie het allemaal een beetje uithouden met de warmte vandaag. Zeker als je moet werken.....

6 opmerkingen:

 1. Wat is het warm he Henriet, ben ook naar binnen gevlucht hoor. Wat heb je dit superleuk gedaan, ik vind het helemaal het einde, ziet er zo gezellig uit.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen heb je gemaakt de laatste weken. Ik heb alles wel gezien op de camping maar internetverbinding was niet denderend, als iedereen er op zit.......Nu zit ik ook binnen. Vanavond zal het wel weer beter zijn. En nu alle was wegwerken, droogt lekker snel! Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Henriet,
  wat een leuke vogeltjes hangen er onder de overkapping!! Enig. En leuk je knipoog naar de PTT.
  Wij hebben vandaag en wandeling door het bos gemaakt. Heerlijk, alleen maar schaduw en de grond was nog vochtig van de regen van een paar dagen geleden.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn die leuk Henriët, ziet er heel gezellig uit zo aan die tak!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe leuk zijn die! Schattig!
  Tof, ben jij nog postbode geweest? Super :-D

  BeantwoordenVerwijderen