donderdag 27 juni 2013

Verrassing!!

Ben ik me toch zomaar winnaar geworden bij de SU-per challenges!! Ik zag het berichtje het afgelopen weekend voorbij komen en moest het eerst 2 keer lezen voor het tot mij door wilde dringen.
Gisteren lag de mooie stempelset die beschikbaar was gesteld al bij mij op de deurmat. SU-per bedankt!

Onderstaand kaartje maakte ik gisteravond bij Caroline.
Het is een kaartje dat ik maakte n.a.v. de Lift Challenge. Ik gebruikte het nieuwste papier blokje dat ik zaterdag weer niet kon laten liggen. Het lint kocht ik bij het leuke winkeltje Sostrene Grene in Groningen. Ze hebben daar maar liefst 12 mooie kleuren en het kost maar 89 cent voor een rolletje van 11 meter! Tja...dat kun je toch niet laten liggen :-)

Het was gisteravond de laatste knutsel-woensdagavond van dit schooljaar. Volgende week is het de afscheidsavond van groep 8 en daarna beginnen we aan onze welverdiende vakantie.
Om Caroline te bedanken voor al die gezellige avonden heb ik voor haar het roze setje met onderzettertjes en omgehaakte potjes uit het vorige bericht meegenomen. Maar toen ik bij haar aankwam was ze niet beneden. Ik heb het kadootje bij haar op de schouw neergezet (buiten het bereik van hond Bram) en heb er daarna niet meer aan gedacht. Ben benieuwd wanneer ze ontdekt dat er een kadootje op de schouw staat.

7 opmerkingen:

 1. Wat ziet dit er weer bijzonder leuk en mooi uit!!!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk een SU-perprijs! En wat en mooi kaartje heb je gemaakt voor de Liftchallenge. Ik heb mijn versie ook al klaar, moet alleen nog een fotootje maken. Ben wel benieuwd wanneer je cadeautje ontdekt wordt ;)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd met je prijs, dit kaartje is ook weer erg leuk, groetjes Gemma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart voor de challenge heb je gemaakt! Bedankt voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterende kaart. Mooi papier en heel leuk de vlinder erop.
  Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met het winnen van de challenge. Deze kaart is ook erg leuk geworden, heerlijk bloemetjes papier, leuk! Bedankt voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk papier! De witte vlinder komt zo mooi tot z'n recht in het wit! Fijn dat je meedoet met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen