zondag 2 juni 2013

Ik zie de zon!!

Zoals de titel van dit blogbericht al laat zien schijnt hier in het noorden dan eindelijk de zon! Kunnen we vandaag dan eindelijk buiten genieten van ons nieuwe zitje?
Maar voor ik dat ga uitproberen laat ik jullie eerst mijn 2 nieuwste kaartjes zien:
Dit kaartje is gemaakt met lichtblauw en creme linnen papier. Met verschillende laagjes en embossing heb ik een vlaverdeling gemaakt. Mijn swirl in lichtblauw gestanst en versierd met pareltjes. Deze is voor een vriendin die wel even een steuntje in de rug kan gebruiken.
Dit kaartje maakte ik voor één van mijn leerlingen. Ze is donderdag jarig en dan zijn we met de klas op kamp. Ze krijgt een klein kadootje en deze kaart. En als verrassing komt haar moeder in de loop van de dag ook nog even op visite.

Manlief mocht donderdag weer mee naar huis. Vanaf nu iedere week naar het ziekenhuis om de wond te laten zien. Zo lang het kan blijven de schroeven er in zitten omdat dat beter is voor de breuk, maar als het niet meer verantwoord is moet hij onder het mes en moeten de schroeven en het plaatje verwijderd worden. Hopelijk rekken ze het nog tot de vakantie hier is begonnen......

Fijne zondag en tot blogs!

6 opmerkingen:

 1. Alle twee bjoeties van kaarten heel stijlvol en modern! En heel veel toi toi toi met je man!

  Gr antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Henriet,
  wat een leuke kaartjes!! Echt knap hoe jij die maakt zonder afbeelding. Ik zag ergens een challenge waar ze kaarten vragen zonder afbeelding, met alleen tekst....
  Wat een toestand zeg met je man. Ik hoop dat een operatie niet meer nodig is. Hadden jullie eigenlijk l vakantieplannen en vallen die nu in het water?
  Sterkte ermee!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kaartjes Henriët!
  Ik wens je nog veel sterkte met je man.
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja hoor, hier heeft de zon ook geschenen vandaag. Heerlijk! Je kaartjes zijn mooi, zeg. De bovenste is heel stijlvol en het andere kaartje is perfect voor een jarige leerling.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende kaartjes weer Henriet, ik vind ze prachtig. Wat fijn dat je man weer thuis is en nu maar hopen dat het goed blijft gaan.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterende kaarten. Allebei stuk voor stuk. Fijn dat je man weer thuis is.Ook al moet hij elke dag weer terug naar het ziekenhuis.sterkte.
  Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen