zondag 9 juni 2013

Daar ben ik weer

Na een weekje stilte van mijn kant ben ik er nu weer. Die stilte was vanaf vorige week maandag ook letterlijk stilte. Ik werd 's ochtends wakker met hoge koorts en mijn stem was verdwenen. Dat is niet handig met 3 dagen kamp in het vooruitzicht. Maandag en dinsdag heel veel geslapen en dinsdag dus ook niet gewerkt. Woensdag zonder stem maar met paracetamol toch maar meegegaan op schoolkamp. Gelukkig gingen onze onderwijsassistente en de congiërge ook mee als begeleiding, dus konden die het praatwerk mooi doen.
En we hebben 3 geweldige dagen gehad! Beter weer konden we ons niet wensen voor een watersportkamp in Friesland. Gelukkig was de koorts donderdag helemaal over en ook de stem kwam weer een beetje op gang. Toen we vrijdagavond weer terug waren was ik wel bekaf. Gisteren dus ook de hele dag weinig gedaan. Vandaag mijn knutselspulletjes maar tevoorschijn gehaald en een kaartje gemaakt.
Dit kaartje doet mee aan de uitdaging van Een hoop inspiratie scrapkaarten challenge blog waar ze deze keer een kaart willen zien waarbij je strookjes van 1 centimeter gebruikt.
De basis is een witte kaart en daarop heb ik diagonaal roze en groene stroken geplakt van 1 centimeter. Hierop een schortje van bloemetjes papier en voorzien van 2 pollepels en een garde. De tekst gestempeld op een roze strookje en deze in de linkerbovenhoek net tegen de richting van de andere strookjes in opgeplakt.

Ik hoop dat ik vanmiddag tijd heb om al jullie blogs te bezoeken want dat is er de laatste week ook niet van gekomen. Maar eerst het huis nog even toonbaar maken voor de visite die vanmiddag komt.
Fijne zondag verder!

10 opmerkingen:

 1. Sjonge, dat kun je dan net niet hebben eind van het schooljaar! Gelukkig dat je weer opgeknapt bent. Het weer was perfect voor een kamp!
  Leuk kaartje trouwens met keukenschort en strookjes. Dank voor je deelname aan de challenge van EHI.
  Groetjes en een fijne zondagmiddag
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaartje is SUPERrrrrr mooi geworden heel erg leuk gedaan Henriette.
  Liefs ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is wel heel vervelend je stem kwijt als je op kamp gaat! Wel was het weer geweldig voor een kamp. Leuke kaart, mooi dat schortje en de pollepels. Vrolijk van kleur ook.

  groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje het zat je dus eventjes niet mee van de week maar gelukkig kon je wel mee op schoolkamp en inderdaad wat een schitterend weer hadden jullie, helemaal top. Wat een geweldig mooi kaartje heb je gemaakt Henriet, ik vind hem helemaal super zo met die diagonale strepen, top.
  Gezellig dat je meedoet aan de challenge van EHI, dank je wel.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kaartje in vrolijke kleurtjes Henriët, leuk dat schortje!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk kaartje met die schuine strookjes. Ik moest eerst goed kijken. Dacht dat het designpapier was.
  Het is dat je schreef dat je allemaal strookjes had gesneden, erg netjes gedaan.
  Leuke kleuren ook. Lekker vrolijk en zomers. Blijft leuk dat schortje met de pollepels en zo. Jamer dat je niet lekker was op kamp, en dat met kinderen kun je eigenlijk niet hebben. Maar het weer maakt het dan weer een beetje goed.
  Groetjes, José

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Stem kwijt als je in het onderwijs staat én als je dan nog op kamp gaat. Hoe handig is dat, hehe. Gelukkig is het alweer veel beter :-)
  Wat mooooi jouw kaartje! Die stansen zijn echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaart heb je gemaakt ,de strookjes heb je erg leuk verwerkt zo .
  Gezellig dat je meedoet met de challenge van EHI
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schitterende kaart. Heel leuk gedaan zo met de strookjes.
  Leuk dat je mee doet met de challenge bij EHI.
  Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg leuk is je kaart geworden, vrolijk en heel leuk zo
  met die strookjes ☼

  Bedankt voor je deelname aan de Challenge
  bij EHI ☺ Erg leuk !

  Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
  lieve grtjsss Erica ¤
  heidebloempjuh.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen