zondag 23 juni 2013

Haaksels en een kaartje

Rapporten geschreven, afscheid groep 8 voorbereid en de groepsplannen voor het nieuwe schooljaar geschreven. De ergste drukte is achter de rug! Nog 2 weekjes en dan begint hier de vakantie.
De afgelopen weken heb ik weinig kaartjes gemaakt. Als ik 's avonds nog wat tijd over had pakte ik een haakwerkje op de bank. Ik had hier en daar al wat omgehaakte potjes en leuke onderzetters voorbij zien komen. Het leek mij een leuk 's zomers kadootje dus ben ik er ook mee aan de slag gegaan:
Links de blauwe versie op een vierkant dienblaadje en rechts in het roze op een hartvormig dienblaadje. De roze versie gaat woensdag mee naar Caroline om haar te bedanken voor alle gezellige woensdagavonden.

Gisterochtend ben ik naar Groningen geweest om te winkelen. Mijn haakkatoen was bijna op en die koop ik bijna altijd bij de Euroland. Ik heb ook maar gelijk mijn VVV bon meegenomen die ik van mijn collega's alvast voor mijn verjaardag had gekregen. (ik ben pas in de vakantie jarig maar heb het vorige week al op school gevierd) Ook maar even de Pipoos binnen gelopen en daar het malletje mee genomen waar je zo leuk een lijstje mee kunt maken. Daar ben ik 's middag meteen mee aan het knutselen gegaan:
Voorkant
Binnenkant
De voorkant is anders geworden dan mijn bedoeling was. De bloemen en het kant had ik er niet bij bedacht, maar de kaart belandde met de voorkant op mijn openstaande, zwarte inktpad...... En dan kun je 2 dingen doen: of je gooit de hele kaart bij het oud papier of je zoekt een oplossing. En dat laatste heb ik gedaan. En ik vind het resultaat eigenlijk best wel mooi!

Deze kaart laat ik meedoen met de challenge van De Creatieve Zebra waar deze keer alles mag.

Ik hoop deze week iets vaker jullie blog te kunnen bezoeken om een reactie achter te laten. Ik doe mijn best.
Fijne zondag!

6 opmerkingen:

 1. Heerlijk dat de ergste drukte voorbij is en je ook weer tijd krijgt voor kaartjes maken. Je haakwerkjes zijn trouwens ook erg leuk. Je 'fout' met de inktpad heb je creatief opgelost zo. Slim.
  Fijne zondag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk die haakwerkjes. Toch mijn katoen maar eens opzoeken..... je kaart heb je toch goed opglost door de inktvlek te verdoezelen. Ik denk dat ons dat allemaal wel overkomt....succes nog even de laatste weken en dan genieten van de vakantie. Groetjes. Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige haakwerkjes, leuk om te doen onderzettertjes maken! Ik gebruik ze veel kunnen zo de was in;-) En je potjes zijn ook leuk geworden. De vlek op je kaart heb je prima opgelost, hij is leuk geworden.
  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige haakwerkjes Henriet en wat een schitterende kaart heb je gemaakt, helemaal super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihihi, wat ben ik blij dat het een ander ook eens overkomt. Dan zit je toch zo dom te kijken als je merkt dat je inktpad gewoon openstaat...Maar een creatieveling is natuurlijk ook best inventief en je hebt het dan ook super opgelost.
  Je haaksels zijn ook erg leuk. Sterkte nog met de laatste weekjes! Altijd druk...bij mij ook!
  Groetjes,
  GerJanne
  p.s. mijn dochter is nu bijna docent Nederlands....je vroeg toch wat ze ging doen? Voor 0,3 FTE op het gymnasium klas 1 en 2. Super he?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi!
  Bedankt voor het meedoen bij De Creatieve Zebra.

  Liefs Priscilla
  Dt De Creatieve Zebra

  BeantwoordenVerwijderen