zondag 30 juni 2013

Nieuwe stans en 10 bootjes

Gisteren even naar de markt in Sappemeer geweest voor nieuw papier. Er staat een kraam op de markt met papier en andere knutselspullen. En als je dan heen gaat voor papier kom je natuurlijk ook per ongeluk met een nieuwe stans thuis. Ik had de vlinder randstans van Noordesign al op internet langs zien komen en vind hem erg mooi. Thuisgekomen meteen aan een kaartje begonnen:

De kaart van 2 kanten naar het midden dicht gevouwen. Links de vlinderstans op de kaart geplakt en toen langs de randen van de stans uitgeknipt (was een heel precies werkje). Rechts de passe-partout stans van Marianne design. De binnenkant van de kaart en de rechter voorkant beplakt met designpapier met rozen. Op het passe-partout 2 vlinders van het rozen papier.
Aan de binnenkant ook nog een vlinder geplakt:

Vanochtend 10 dezelfde kaarten zitten maken. Het idee kwam ik tegen op Pinterest. Vrijdag krijgen alle kinderen uit mijn las zo'n kaart. Aan de binnenkant voor iedereen een persoonlijke foto (gemaakt op het watersportkamp eerder deze maand) en een persoonlijke tekst met als afsluiting: we varen het nieuwe schooljaar tegemoet!

6 opmerkingen:

 1. Ja die stans is prachtig, wat een mooie kaart heb je er mee gemaakt!
  En wat leuk zijn die bootjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja wat is die vlinderstans prachtig. Mooie kaart mee gemaakt. Wat is het moeilijk om de verleiding te weerstaan:er zijm zulke mooie dingen te koop. Je bootjeskaart zoet er ook goed uit. Gr nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gelukkig dat er hier op de markt niet zo'n kraam staat. Ik zou behoorlijk in de verleiding komen.
  Je kaart si super en die vlinderrand is helemaal geweldig!
  Leuk dat kaartje voor de kids in je klas. Ik moet nog wat verzinnen, maar heb nog 1 dag....
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je nieuwe stans is prachtig! Heel herkenbaar dat je op pad gaat voor één ding en vervolgens met meer thuiskomt. Chique kaartje heb je ermee gemaakt. En dan die bootjes, wat super leuk!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig creatie heb je gemaakt!
  Prachtigpapier met de rozen men je klasseNkaart is KLASSE!!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterende kaart. En de vlinder mal is prachtig. Je komt hem heel veel tegen. Maar op de manier dat jij hem op je kaart heb toegevoegd heb ik nog niet gezien. Ook de kaart voor de kinderen in je klas vind ik heel mooi. Een heel leuk idee met een foto ern.
  Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen