dinsdag 7 mei 2013

Nieuwe mallen

Via internet bestel ik wel eens mallen bij DEVO in Sneek. Regelmatig krijg ik van hun een nieuwsbrief in mijn mailbox. Vorige week stond daarin de aankondiging dat ze in mei 25% korting geven op alle mallen.
Nu stonden er nog een paar op mijn verlanglijstje dus kon ik het niet laten om even een kijkje te nemen. Maar toen werd kiezen moeilijk. Uiteindelijk hakte manlief de knoop door en zei dat ik ze alle 4 maar moest bestellen!
Vandaag werden ze gebracht door de postbezorger. Vanavond ben ik er meteen mee aan de slag gegaan aangezien ik morgen 2 verjaardagen heb. Gelukkig hoeven ze beiden niet op de post. De ene doe ik bij de jarige in de bus en bij de ander ga ik op visite.
Dit kaartje is voor de vakleerkracht gym bij ons op school. De wijzers van de klok staan op de 8 en de 5 omdat zijn verjaardag op 8 mei is. Voor de rest de kaart vrij eenvoudig gehouden omdat ik vond dat het met de klok en het papier met de sterren al genoeg was. Nog wel een ticket en een lintje erbij gedaan.

Deze is voor de vriendin van mijn vader. Ze staat graag in de keuken dus vond ik dit schort erg toepasselijk. Een papiertje met cup-cakes er achter en nog een lintje waarvan ik ook nog een bloemetje op het schort heb geplakt.
Morgenavond weer knutselen bij Caroline en dan ga ik aan de slag met mijn andere nieuwe mal. Ik verklap nog niet welke dat geworden is :-)

6 opmerkingen:

 1. leuke mallen maar de kaarten die ermee gemaakt zijn, zijn des te leuker.
  De schort staat ook op mijn verlanglijstje, heb even gekeken, ga hem zeker kopen.
  Echt mooie kaarten.
  José

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je twee mooie en verschillende kaarten gemaakt. De klok doet het goed voor een herenkaart en de shortkaart is ook erg leuk. Veel plezier met je mallen. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beide kaarten zijn heel erg leuk Henriet!
  Wat lief dat je man zegt....je mag ze alle 4 bestellen.

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk, zo'n man die zegt dat je ze gewoon alle vier maar moet bestellen! Wat kan kiezen soms lastig zijn, hè?! Het is ook niet mijn sterkste kant (twijfel, twijfel, twijfel). Het zijn twee hele leuke en persoonlijke kaartjes geworden. Gaaf.
  Fijne dag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaartjes weer en wat een supertip van wijzers om ze zo te gebruiken. Ik heb die mal sinds de kreadoe vorig jaar maar nog niets mee gedaan :-(

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed gedaan van je man, haha ;-) Ze zijn wel enorm leuk! Die schort had ik nog niet gezien. Mooie kaarten heb je er mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen