donderdag 23 mei 2013

Hollen of stilstaan....

Jullie zullen het allemaal wel kennen: je hebt periodes in het jaar dat alles lekker zijn gangetje gaat en dat je lekker veel tijd hebt om te knutselen en te bloggen. Maar soms heb je ook van die weken dat je van voren niet weet wat je van achteren nog moet doen. Zo'n periode heb ik op dit moment. Ik werk me een slag in de ronde maar er blijft een stapel werk op me liggen wachten.
En dan is het eerste wat er bij inschiet het knutselen en het bloggen. Dus als jullie het met reacties van mijn kant wel erg rustig vinden dan weten jullie waar het van komt. Als het schoolkamp eerst maar achter de rug is dan valt er al weer een hele last van mijn schouders.
Onderstaand kaartje had ik 2e Pinksterdag al gemaakt:
De basis is een rode kaart met daarop design papier met sterren. Daarop een klok in rood en goud en een rode lantaarn. Daarna nog 2 bloemetjes en een tekst toegevoegd en toen vond ik de kaart klaar.
Ik laat deze kaart meedoen met de challenge van HobbyVision Design Team.

Nu snel een dikke jas en oude schoenen aan en dan weer de buurmannen meehelpen met ons tuinhuisje!

7 opmerkingen:

 1. Mooi met die stansen. Leuke kleuren ook. Hele mooie kaart!
  Ja, momenteel is het hier ook druk met ons schoolfeest dat voor de deur staat. En dan nog bijna het einde van het schooljaar waar veel evaluaties en afrondingen moeten gebeuren... Druk! Maar er komt een periode aan waar de drukte weer voorbij is ;-)
  Veel succes nog! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super kaartje heb je gemaakt! En je combinatie van kleuren met je klokmal maakt het tot een prachtig geheel!

  Gr Antoinette http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar Henriet maar gelukkig heb je op 2e pinksterdag toch nog zo een mooie kaart kunnen maken, hij is prachtig. Sterkte met alle drukke werkzaamheden.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en vrolijke kaart heb je gemaakt!
  Liefs anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Henriet,
  dat is volgens mij vooral met juffen en andere mensen in het onderwijs op bepaalde vaste momenten en dit is er 1 van. ZO tegen het eind van het schooljaar: brrr, maak je borst maar nat!
  Ik vind je kaart heel mooi. Rustig blijven en vooral kijken naar wat je allemaal al gedaan hebt en niet teveel naar wat je allemaal nog moet.....helpt soms.
  Sterkte,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het eind van het schooljaar is altijd een drukke periode. Ik merk het zelf ook. Heb deze week al twee avonden op school gegeten (ouderavond en rekencursus) en ja, dan schiet het scrappen erbij in. Knap dat je dan toch nog tijd vind om een kaartje te maken. En dan nog wel eentje voor de kerst. Nou ja, bij ons heeft het vandaag nog gehageld, dus waarom niet ;)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor je berichtje. Weet je dat dat papier van Tilda is en niet van de action ;-) Ik ben er nog steeds niet geweest, maar weet zeker dat ik het meeneem. Succes met je drukke weken, ik weet er alles van.......;-( maar voor de kerst heb je alvast weer een prachtig kaartje klaar liggen. groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen