dinsdag 28 mei 2013

Flink schrikken

Toen vanmiddag op mijn werk de telefoon ging en ik mijn eigen telefoonnummer in het display zag staan was dat even flink schrikken. Ik wist dat de huisarts langs zou komen omdat we de wond niet vertrouwden. Hij was rood en niet droog. De huisarts stuurde manlief meteen door naar de orthopeed in het ziekenhuis. Ik dus meteen naar huis (gelukkig kon onze onderwijsassistent mijn klas overnemen en woon ik maar 10 minuutjes rijden van school), manlief in de auto en op naar het ziekenhuis. En daar bleek dat het foute boel is. Wond ontstoken en de schroeven en het plaatje liggen bloot. Donderdagochtend weer heen want dan is onze eigen orthopeed weer aanwezig. Pfff....en we hadden gehoopt dat het de goede kant op zou gaan.

Nu over naar mijn kaartje (want daarvoor komen jullie toch op mijn blog kijken).
Een poosje terug maakte ik dit kaartje n.a.v de schets van het blog "Bij oma Dee".  Daar heb ik hem niet ingestuurd omdat ik met deze schets een andere kaart heb gemaakt die ik wel heb ingestuurd. Maar nu ik het blog van Crazy for CAS zag vond ik dit het moment om dit kaartje te laten zien. Ze vragen hier namelijk om een ton-sur-ton kaartje.
Het design papier is van Eline's Buitenhuis.
Het stansje met de taart vind ik zo leuk. Het wordt meteen een feestelijke kaart met zo'n taart. Nu ooit nog een stempeltje aanschaffen met de tekst "gefelicitaart" en dan is het helemaal af!

Fijne avond verder!

12 opmerkingen:

 1. Ik kan mij voorstellen dat je even je verhaal kwijt moet. Want ik kan mij voorstellen dat jullie geschrokken zijn. De grootste angst van orthopeden is dat dit soort wonden gaan ontsteken, en dat is nu zo. Je kaart ziet er weer mooi uit, lekker fleurig ook. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje Henriet dat is niet leuk zeg, heel veel sterkte en je kunt hier alles kwijt hoor, wat een schrik zeker als je denkt dat het de goede kant op gaat, echt niet leuk. Je kaartje is prachtig geworden. Nogmaals veel sterkte.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah joh, wat een tegenvaller! En nu ook nog twee dagen wachten, dat zal niet meevallen. En ik kom niet alleen voor je kaartje hoor! Ook om te lezen wat je bezig houdt en gewoon om iets gezelligs te lezen. Maar je kaart is helemaal super!
  De sketch heb ik ook net gebruikt...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat was wel schrikken vandaag op school en flink balen dat die wond ontstoken is. Sterkte ermee. Je kaartje is leuk. Die taart ziet er inderdaad heel feestelijk en lekker uit.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een dotje, en wat een leuke mal! Mooi, hoe je met de kleuren heb gespeelt en verschillende soorten designpapier.
  Bij deze ook nog heel veel beterschap.. duim dat het beter zal gaan
  Gr Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel leuk kaartje.
  beterschap voor je man

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat was wel even schrikken dan beterschap voor je man.
  Mooi kaartje heb je gemaakt bedankt voor je deelname aan crazy for CAS.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh een niet te vertrouwen wond die ook nog eens open wordt gelegd. Heel naar, ik weet er alles van! Sterkte voor je man! Je kaart is mooi geworden, leuk dat je meedoet bij crazy for cas.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schrik, beterschap voor je man.
  Het kaartje is mooi geworden. Bedankt voor het meedoen bij Crazy for Cas.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Puf,puf, even heel goed geschrokken! Hoop dat het donderdag een betere mededeling is !
  Maar je kaart is super leuk!
  groeten !neke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg leuk kaartje! Mooie combinatie!

  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hopelijk gaat het ondertussen al weer wat beter met je man! Niets leuk ziekenhuizen en dergelijke. je kaartje is leuk geworden bedankt voor je deelname bij Crazy for CAS

  BeantwoordenVerwijderen