zondag 12 mei 2013

Moederdag

Eigenlijk doen we hier thuis al een paar jaar niets meer aan moederdag. Nadat beide zoons de basisschool hadden verlaten bleef het hier thuis eigenlijk bij een ontbijtje op bed. Maar een ontbijt op bed is bij mij sinds ik medicijnen slik voor mijn schildklier ook niet meer alles. Ik moet namelijk 's ochtends eerst mijn medicijnen nemen en mag dan pas een half uur later iets eten. En aangezien mijn schoonmoeder niet meer leeft en mijn moeder in Spanje woont zijn we eigenlijk gestopt met moederdag.
Daarom was ik vandaag ook erg verbaasd toen jongste zoon eindelijk eens zijn bed uit kwam (half 1) en ik een dikke kus en een kado kreeg voor moederdag. Er werd nadrukkelijk bijgezegd dat het kado ook van oudste zoon is maar die is al sinds donderdag in Ommen.
Aan het pakpapier zie ik al dat het een pakje is van het kleinste hobbywinkeltje van het noorden: Yvonne's Doetiek bij ons in het dorp. En als ik het pakje open zie ik dit:
Wat een super verrassing!! En dan kun je natuurlijk niets anders doen dan er meteen een kaartje mee te maken.
Het is een kaartje in hele zoete pastelkleurtjes geworden maar dat komt omdat ik hem instuur voor de challenge van CAS on Sunday.  En daar is de opdracht deze keer "Pastel Pretties".
Het is een kaart geworden in een afwijkende maat omdat ik anders geen 3 cupcakes naast elkaar kwijt kon. Dus zelf een kaart gesneden van wit cardstock, daarop roze cardstock en daar weer een strook wit overheen die ik met een embossingfolder door de cuttelbug heb gehaald. Daarop de 3 cupcakes en een sentimentje onderaan. Daarna ben ik maar gestopt om het kaartje nog CAS te houden!

Morgen is voor de meeste mensen de vakantie weer over. Ik heb tijdens het typen van dit berichtje even contact gehad met mijn duo via de watts-app. Ik plak er namelijk nog een dagje vrij achteraan!
Voor iedereen maar weer een fijne werkweek gewenst!

16 opmerkingen:

 1. Zo....die jongens toch van je he!
  Dat had je misschien niet verwacht......des te groter is de verrassing!
  En je hebt er al gelijk een prachtig kaartje mee gemaakt....heel leuk!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een aangename verrassing voor jouw en meteen een prachtig kaartje ermee gemaakt!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een cadeau heb je gekregen, super leuk! Het setje met vogelhuisje, vogeltje en hekje heb ik ook, kunnen we lekker ideetjes uitwisselen :-D
  Die cupcakes zijn zo leuk, wat een mooie kaart heb je er mee gemaakt zeg! De kleuren zijn ook mooi uitgekozen!
  Zo'n vlaggenlijntje kan je voor heel veel gelegenheden gebruiken. Ik vind dat ze goed gekozen hebben. Chapeau voor je zonen! :o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja: voor jou ook een fijne werkweek, vanaf dinsdag dan meen ik te begrijpen uit je berichtje. Zo'n vakantie is snel om hé.

   Verwijderen
 4. Zo leuk he die verassing van je jongens. Wij doen er ook niet zo veel aan, maar als je jongste dochter met een stempelsetje komt, vind ik dat zo lief. Een heerlijke kaart heb je er van gemaakt. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van de slagroom van de cupcake, kun je ook een paraplu maken!
  Gr, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! Die had jij vorige week mooi kunnen gebruiken :-)

   Verwijderen
 6. Dat is toch helemaal te super dat je zoon met dit schitterende kado aankwam, wat zal jij opgekeken hebben zeg Henriet, echt superlief van je kinderen.
  Vergeet ik bijna te zeggen dat je kaartje prachtig is.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Henriet,
  nou, schreef ik een heel verhaal, viel internet even uit op het moment dat ik wilde publiceren. Bij sommige blogs heb ik dat. Echt balen. Maar wat een schatten van zoons heb je! Dat ze dat zomaar als verrassing deden en dan ook nog van die leuke stansen! Ze weten blijkbaar ook wat je nog niet hebt en wat je leuk vindt. Echt super! ik ben morgen ook vrij van school. Wel toetsen doen voor de verpl.techn. handelingen en een bespreking en naar mijn eigen studie... dus druk zat!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat klinkt bij jou niet echt als een vrije dag morgen...... Hier vooral de huishoudelijke klussen :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dat was dus een echte leuke verrassing

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook ik heb nog een dagje vrij (maandag is mijn vrije dag) en heb dus tijd om even te bloggen. Wat een verrassing moet dat geweest zijn om zo'n cadeau te krijgen terwijl je daar eigenlijk niet op gerekend had. Lieve zoons heb jij! Je cupcakekaartje is leuk geworden en door het kleurgebruik perfect voor de challenge bij CAS on Sunday.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke verassing,en direct een mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ach wat lief van je zoons en wat een leuke stansen heb je gekregen! Je cupcake kaartje ermee is mooi!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. What a wonderful job with our Pastel challenge over at CAS on Sunday! Great birthday card for anyone to receive!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. nou dat is nog eens een leuke verrassing op moederdag.
  Liefs ghea

  BeantwoordenVerwijderen