vrijdag 10 mei 2013

2 mannenkaarten

De komende week zijn er 2 vrienden van ons jarig. Dat betekent dus dat er 2 mannenkaarten moesten komen.
En met mijn nieuwe mal van de klokken had ik ideetjes genoeg voor mannenkaarten.
Deze heb ik gemaakt voor de man van Caroline. Vond het leuk om de mal van de kleine klok te combineren met de klokkenstempel.

Deze kaart is voor een vriend van mijn familie die in Schoorl woont. Als kind huurden mijn ouders jarenlang het zomerhuisje dat bij hun in de tuin staat. Van mijn 6e tot mijn 18e hebben we daar ieder jaar de zomervakantie doorgebracht. Het zomerhuisje verhuren ze niet meer maar we gaan ieder jaar zeker nog een dagje naar Schoorl. En steevast gaat er met de verjaardagen ook een kaartje die kant op.
Aan de binnenkant een verjaardagswens en nog een auto die precies achter de voorste geplakt zit.

Voor ik het vergeet: welkom aan mijn nieuwe volgers. :Leuk dat jullie volger zijn geworden en dat we maar veel inspiratie bij elkaar op kunnen doen.

6 opmerkingen:

 1. Mooie kaarten. Ik moest het even goed bekijken. Toen ik de kaarten vergrootte zag ik dat het papier was en geen ribbelkarton. Ze zien er goed uit NGO. Mooi met die auto erop. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende mannenkaarten Henriet, ik vind ze allebei prachtig geworden.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn allebei heel erg mooi. Ideale stansen wel hiervoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaartjes. Heb even niet gekeken en ik zie weer een hele mooie serie. Mooie mallen heb je gekocht. Lief die mannen die dan de knoop doorhakken en zeggen: neem ze alle 4
  groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Henriet!
  Wat heb je een super mannenkaartjes gemaakt! Ik vind de bovenste met de klokken erg mooi en die met de auto's is ook top! Ik had even wat snel gelezen en ik dacht: he, de andere auto achterste voren? Ik kijken en ik denk: nou ze vergist zich want hij zit precies hetzelfde!
  Maar omdat ik je nu al wat ken dacht ik: nee Henriet maakt die fout niet en toen ik dus nog eens las zag ik 'achter de voorste' staan. Lachen, he??
  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee super leuke mannenkaarten Henriet!
  Wat leuk gedaan met de auto's zo achter elkaar.....heel erg mooi!

  Groetjes en een fijne zondag nog,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen