zaterdag 11 mei 2013

Ik kon het weer niet laten

Op facebook zag ik het deze week al voorbij komen: nieuw papier bij de Action. Ze hebben daar 3 hele mooie blokken met mooi bij elkaar passend papier. Het is dubbel bedrukt en 25 x 25 cm.
Vanochtend moest ik even wat boodschappen doen in Hoogezand en kon het echt niet laten om even te gaan kijken. En ja....toen was ik verkocht en voor ik het wist lagen alle 3 de blokken in mijn mandje. En niet alleen bij mij trouwens. Ook Caroline kon ze niet weerstaan.
Thuisgekomen zag ik dat ze bij Dutch Card Lovers een hele leuke nieuwe challenge hebben waar ik mooi een nieuw blokje voor kon gebruiken.
Ik vind dat het kaartje een beetje de Oilily uitstraling heeft. In mijn pubertijd was ik een echt Oilily meisje. Nu ga ik liever voor een iets stoerdere look.
En dan zijn de 2 weken vakantie al weer bijna om. Voor mij nog 2 dagen en dan weer aan het werk. Er volgt nog een drukke periode met toetsen, schoolkamp, 10-minuten gesprekjes en afscheid groep 8. Maar ach......nog maar 8 weken en dan hebben we hier zomervakantie :-)

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart Henriët en héééél mooi papier!!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jammer toch dat er hier geen Action in de buurt zit, schitterend papier en wat heb je er een prachtige kaart mee gemaakt Henriet.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad mooi papier! En wat een leuk kaartje. Het heeft inderdaad wat weg van Oilily :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, maar goed dat ik de laatste weken niet ben geweest..... Kan het ook niet laten, laatst ook een blokje vintage papier voor 0,79 cent. Maar ik heb eigenlijk genoeg..... Ben benieuwd hoe lang ik het volhoudt. Je kaartje is super geworden, geniet nog lekker van je dagen. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O,help wat een mooi papier. Voorlopig maar niet naar de action! Ik vind je kaartje heel mooi geworden. Groetjes mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha die Henriet,
  wat een geluk dat je me attent maakt op die mooie blokken bij de Action! Daar ga ik voorlopig dus niet naar toe! Ik ga echt goed met mijn voornemen en elke keer als ik naar mijn papier kijk op mijn knutselkamer, weet ik dat het verstandig was....
  Je kaart is wel weer prachtig geworden! Het tweede strookje van rechts heb ik als een behangpapiertje, lijkt het wel....
  En ja, in de komende 8 weken moeten we er keihard tegenaan. Ik denk er maar niet teveel aan, bij de dag leven....
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt gelijk: helemaal Oilily! Wat leuk. Je kaartje is super geworden. Twee weken vakantie gaan inderdaad snel voorbij, maar die komende acht drukke weken zijn ook weer om voor je het weet ;)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg leuk Henriet!
  Mooi papier is het zeker.....daar kan je nog veel mooie kaarten mee maken!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gave uitvoering van de opdracht Henriët!
  Bedankt voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk kaartje hoor en inderdaad leuk papier. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hele mooie kaart en papier
  dank je wel voor je deelname aan DCL
  groetjes miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie zachte uitstraling dit kaartje! Dank je wel voor het meedoen bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen