dinsdag 14 mei 2013

Beschuit met muisjes

Dit kaartje komt voor mijn doen laat op de avond. Niet omdat het kaartje nu pas klaar is maar omdat ik al 2 avonden met hele andere dingen bezig ben. Voordat manlief zijn ongeluk kreeg waren we namelijk bezig om een tuinhuisje te regelen voor in de tuin. Maar dat werd na het ongeluk op een laag pitje gezet.
Maar.....onze buurmannen hebben de koppen bij elkaar gestoken en vonden dat het tuinhuisje er toch moest komen. Dus heb ik nu al 2 avonden 4 buurmannen in de tuin aan het werk. Het zijn echt toppers! Ik sjouw met stenen en planken en met koffie, koek en aan het eind van de avond een pilsje. Als alles klaar is en het mooi weer is gaan we met alle buren barbequen als bedankje.

Nu over naar mijn kaart.
Deze is gemaakt n.a.v. de schets van Bij Oma Dee en ik heb er het papier uit 1 van mijn nieuwe blokjes voor gebruikt en 2 van de stansjes die ik voor moederdag kreeg.
De basis is een witte kaart met daarop groen papier. Daarop de schets verwerkt met stippen, strepen en bloemen en tot slot een stukje groen met daarop hartjespapier en een vogelhuisje.
Hier nog even een detail van de 2 vogeltjes onderaan. Ze hebben een vlaggenlijntje in hun bekje met daarop 2 plakparels en een houten hartje.
En als laatste nog een fotootje van het vogelhuisje. Bij het stansje van dit huisje hoort ook een stempel met een bloemetje en een randje om de opening. Maar die was ik vergeten te stempelen. Daar kwam ik pas achter toen het vogeltje en het hartje er al opgeplakt zaten. Daarom maar zelf met de fine-liner wat streepjes gezet.
De schets van de uitdaging.


Het is een heel verhaal geworden vandaag! Voor iedereen die het nu nog leest: ik duik onder de wol. Welterusten!!




11 opmerkingen:

  1. leuk stansje Jet je hebt er een schitterend kaartje meegemaakt....beterschap voor je man en wat fijn dat er zulke lieve buurmannen zijn TOP.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke uitwerking van de schets! Bedankt dat je meedoet met de schets uitdaging van Bij Oma Dee!

    Groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh deze is leuk zeg! Complimenten. Je kleurencombi is geweldig en de vogeltjes vind ik erg origineel. Hele leuke uitwerking van de schets. Gezellig dat je meedoet.

    Groetjes,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een geweldige buurmannen hebben jullie! Hopen dat het snel mooi weer wordt, zodat jullie ze op een BBQ'tje kunnen trakteren. Je kaartje is echt leuk, zo met dat vogelhuisje.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O wat fijn dat je zulke buren hebt. Dan wil je wel een paar dagen sjouwen en zwoegen toch. En straks genieten. Van je nieuwe spulletjes heb je ook al genoten, er staat een heel leuk kaartje op je blog. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk, zo'n lieve buren! Die BBQ hebben ze dan zeker wel verdiend. En een mooie kaart, hihi ;-)
    Wat heb je een mooie kaart gemaakt hier zeg, leuk met de nieuwe stansjes die je had gekregen. Tof idee ook om de vogeltjes een vlaggenlijn vast te laten houden.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat superlief van de buurmannen, hoe leuk is dat. Ik vind je kaartje helemaal prachtig Henriet. Top weer.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Henriët,
    Ik ben via het blog van :"Anita en haar kaarten" bij je terecht gekomen. Wat een prachtige kaarten zijn het en ben gelijk volger geworden !! Je maakt prachtige creaties..Ben ook bijna een jaar bezig met bloggen,tis verslavend geloof ik , hahahaa. Kom je ook een keer kijken! En misschien wil je mij ook wel volgen... wie weet.

    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super toch zulke buren! Je kaartje is prachtig, mooie kleurtjes ook.
    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel erg leuk gedaan Henriët, lief de vogeltjes en het huisje!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wwat een leuk idee met die vlaggetjes tussen die vogeltjes!
    Schattig kaartje!

    Groetjes

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen