zondag 12 april 2020

Tropische cokctail

Op deze zonnige Paaszondag heb ik een tropisch kaartje voor jullie:


Bij Dutch Card Lovers willen ze iets te drinken zien op je kaart.
Ik kleurde de stempel van de cocktail in met verschillende kleurtjes Distress Oxide en knipte de stempel uit. Op de achtergrond maakte ik cirkels met 2 kleuren inkt ((Broken China en Fossilized Amber) en ging daar nog weer licht overheen met Spices Marmelade om de achtergrond minder wit te maken.
Ik stanste een rechthoek uit een bijpassende kleur papier en daarop plakte ik de cocktail. Een tekst in het zwart en 3 vlindertjes om het af te maken.
Ik vind het een goed begin van de dag!
(En toen ging er iets mis......ik linkte dit kaartje zojuist bij DCL en zie ineens dat de uitslag van deze challenge als bekend is gemaakt. Was ook wel raar want er stond dat je mee kon doen tot vrijdag 12 april. En omdat de linkmogelijkheid nog open stond dacht ik dat het zondag 12 april moest zijn.... Nou ja, ik heb plezier gehad van het maken en er zal vast iemand blij worden die deze kaart t.z.t krijgt!)

Gisteren schreef ik nog dat ik na de lunch met een boek in de zon zou gaan zitten maar niets is minder waar. Oudste zoon was in de tuin begonnen om met de hoge druk spuit het kleine terras schoon te spuiten. Maar toen vond ik gistermiddag dat het grote terras en het pas naar de schuur ook aan de beurt waren. Tja.....en dan begin je ook ergens aan......want dit is een klusje wat een paar jaar niet was gedaan en op het terras konden we dan ook niet meer zien dat er eigenlijk gele klinkertjes lagen. Om een lang verhaal kort te maken: om half 6 was ik bijna klaar. Alleen het achterste deel van het pad en onder de overkapping van de blokhut moet nog.
Maar het resultaat mag er zijn:


Ook meteen mijn verzameling geëmailleerde schalen en zinken emmer/teil schoongemaakt. Dinsdag op jacht naar plantjes om het hoekje van het kleine terras gezellig te maken.


Het is een heel verhaal geworden. De foto's van hoe ik er uitzag na deze schoonmaakactie zal ik jullie maar besparen 😅.

16 opmerkingen:

 1. Ach wat jammer van het linken van je kaart, niet te min je kaart is super tropisch en heel leuk.
  Zo hard gewerkt, alles weer mooi schoon. Dan vandaag zeker genieten.
  Fijne paaszondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HIHIHI ja die hoge druk spuit doet zijn werk wel heb hier ook het balkon gedaan! En heerlijk nu we daar even de tijd voor hebben al mag het snel weer normaal worden. Je kaartje is prachtig!

  Fijne Pasen
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem gevonden. De inspiratiekaart! Wat leuk om te zien dat ik mensen kan inspireren. Je kaart is prachtig. Lekker vrolijk en padsend bij het weer van vandaag! Jullie terras ziet er weer spik en span uit! Fijne Paasdagen, liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat jammer dat je te laat was met de kaart, maar hij is wel heel leuk, lekker zomers! Dat zal wel een hele klus zijn geweest de tuin, maar je hebt dan wel eer van je werk. Fijne Paasdag! Groetjes Marinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou na zo'n dag heel hard werken ging er vast wel een lekkere verfrissende cocktail in Henriët. Hihi.. Mooie zomerse kaart heb je gemaakt in frisse kleurtjes en wat heb jij een mooie verzameling schalen. Dat zal er straks vast heel gezellig uitzien :)
  Fijne Paasdagen.
  lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat je te laat was om je kaart te linken maar net wat je zegt, van deze kaart gaat vast iemand blij worden.
  En heerlijk als alles weer netjes schoon is.
  Fijne paasdagen,
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja ik wilde ook nog mee doen maar zag dat het al voorbij was! Jammer, de tijd gaat vlugger dan je denkt! Maar je kaartje is wel erg leuk geworden en je kunt daar zeker iemand blij mee maken! Fijne dagen en groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je kaart is heel erg leuk geworden, die cocktail heb je alvast verdiend na het schoonmaken van het terras en al je tinnen potten. komende week ziet het er weer heel gezellig uit met al de plantjes. Fijne zon/paasdag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kaart heb je gemaakt.
  Zo jij hebt hard gewerkt, ziet er nu weer netjes uit.
  Nog plantjes en dan is het weer genieten.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke vrolijke kaart heb je gemaakt Henriet. Soms loopt het anders... en inderdaad als je erg eens aan begint zo gaat het vaak met klussen
  Maar je hebt nu alles mooi schoon. En je kan plantjes halen. Gezellig
  Nog fijne Pasen. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie en frisse kaart in deze kleuren met een lekkere cocktail. Fijn dat je terras weer bijna schoon is, je wordt daar echt ontzettend smerig van,
  Fijne paasdagen
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige, vrolijke kaart is dit! Jammer dat de datum niet klopte... Hij is echt heel mooi!
  En ik had eigenlijk wel een foto willen zien van jou na de schoonmaakactie, hahaha! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je kaart is zo heerlijk zomers! Ik dacht al dat je je vergiste toen ik de kaart zag. De challenges van DCL zijn altijd tot vrijdag, dus ik had al gedacht dat het en typefoutje was.
  Jammer dat je 'vergeten' bent een selfie te nemen na de schoonmaak opruimklus.... vandaag lekker genoten in de tuin?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik begon met het lezen van je verhaal en dacht, huh??, die challenge is toch al afgelopen?
  En ja hoor, te laat lees ik. 😂
  Is mij ook wel eens overkomen en om eerlijk te zijn, niet 1 keer....😉.
  Je maakte wel een hele vrolijke, zomerse kaart.
  De kleuren van de achtergrond zijn zo mooi geworden, net of de zon schijnt.

  Zo, wat is je terras opgeknapt zeg!
  Jammer dat je geen foto hebt gemaakt van vóór en daarna van na....had je zelf nog meer plezier van je werk gehad denk ik.
  Jammer dat je de foto's van jezelf niet geplaatst hebt, ik had dat natuurlik juist WEL willen zien😂

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een eer heb jij van je werk! Het terras ziet er prachtig uit. En je kaart is lekker vrolijk en zonnig. Daarvan kom je toch in vakantiesfeer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wat een gezellige kaart!! En ja dat te laat zijn heb ik ook heel vaak. In ieder geval ben je een mooie kaart rijker.
  En wat zal dat een lekker gevoel zijn, zo'n lekker fris terras. En vandaag de boel opleuken met mooie plantjes dat is wel de kers op de taart.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen