zondag 20 oktober 2013

Zondagmiddag

Vandaag heb ik een heerlijk luie zondagmiddag. Manlief ligt op bed. Hij gaat vandaag voor het eerst sinds zijn ongeluk op 25 maart jl. de nachtdienst weer in. Dat zal voor ons beiden wel weer even wennen zijn. Oudste zoon is het weekend in Ommen met vrienden en jongste zoon is boven druk bezig met zijn verslag over de uitwisseling in Italië. Dus heb ik de hele eettafel voor mij alleen om heerlijk al mijn knutselspulletjes om mij heen uit te stallen.
Vanmiddag ben ik aan de slag gegaan met de schets van de Christmas Challenges. Ze hebben dit keer een schets met een twist: Maak een wit op wit kaart. Alleen je stempel mag kleur hebben. Ik heb hun schets een kwart slag gedraaid en er deze kaart mee gemaakt:
Zelf een witte basiskaart gesneden en daarop een iets kleinere kaart geplakt. Rechts een strook crispy-lint (al zie je daar niet zo heel veel van terug....). Vervolgens 2 vierkanten door de cuttelbug gehaald met mijn hulst embossing folder. Een stempelafdrukje van het hondje in het midden geplakt. Hier de neus en het halsbandje rood gemaakt. Nog een kerstballetje met een kerstwens, drie sneeuwsterren en 3 plakparel en weer een kerstkaart klaar.

Nu nog even alle knutselspullen weer opruimen en dan straks richting Ommen om oudste zoon weer op te halen. Waarschijnlijk de laatste keer dat we hem hebben moeten halen en brengen want binnenkort mag hij rij-examen doen.

Fijne zondag verder en voor iedereen die de komende week ook vakantie heeft: geniet er van!

8 opmerkingen:

 1. Wat heb je dit weer prachtig gemaakt Henriet, ziet er supermooi uit.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat witte, ook een uitdaging vind ik. Ik heb er zelf ook 1 klaar, maar dat subtiel gekleurde afdruk vind ik erg leuk. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Henriet,
  grappig, ik ben vanmiddag ook met deze sketch bezig geweest. Er moet nog iets drogen dus kan hem morgen pas afmaken. Wit op wit vind ik een ramp, maar wilde het toch eens proberen. Ik hou ervan mezelf uit te dagen.
  En tot nu valt het me niet tegen. Het draaien van de sketch is ook leuk trouwens!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer zo'n witte kaart, die vind ik altijd zoooo mooi! Hij is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende kaart , zo mooi in helemaal wit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is je goed gelukt om een kaart te maken met wit tinten.
  Heel leuk zijn ook de stempels...zowel de tekst als de hond is mooi.

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk gemaakt. Echt een toppertje.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er mooi uit Henriët, super leuk kaartje geworden. Bedankt voor je deelname bij CCWS, veel succes.
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen