woensdag 2 oktober 2013

Nagenieten en alleen zitten knutselen

Vanavond moest ik helaas alleen zitten knutselen omdat Caroline de griep te pakken heeft. We laten onze knutselavond op woensdag niet snel overgaan, maar vandaag lukte het dus helaas echt niet.
Daarom ben ik vanavond thuis maar in mijn eentje aan het knutselen gegaan.
Op het blog van de Lift Challenge zag ik weer een nieuwe uitdaging voorbij komen. Heerlijk zo'n liftkaart als je wel wilt knutselen maar geen zin hebt om alles zelf te bedenken.
Dit is wat ik er vanavond van gemaakt heb:
Toevallig had ik hetzelfde papiertje liggen als op de originele kaart ook gebruikt is als achtergrond. Daarop met paars en grijs een nestabilitie. Vervolgens 3 rechthoeken uit design papier en deze gemat op wit. Bloemen uit paars en blauw en nog een tekst toegevoegd. Op de originele kaart waren "inktspetters"' gestempeld. Nu heb ik wel zo'n stempel maar vond het op deze kaart mooier om er pailetten aan toe te voegen.

Nog even over het eerste deel van mijn blogtitel: ik zit de hele middag al na te genieten van onze sponsorloop die we vanochtend op school gehouden hebben. Vandaag is de kinderboekenweek begonnen en die heeft als titel "Klaar voor de start".  Het leek ons leuk om hier een sponsorloop aan te verbinden. En aangezien we ieder jaar als school iets doen voor een goed doel, besloten we aan deze sponsorloop een goed doel te koppelen. De kinderen hebben samen gekozen voor de dierenambulance. Dit is door iedereen zo enthousiast ontvangen dat we ruim 1250,00 euro bij elkaar hebben gerend vanochtend. En dat voor een klein schooltje met maar 29 leerlingen! Super trots zijn we op ze!

Nog even met manlief op de bank de dag doorpraten en dan weer lekker onder de wol!

11 opmerkingen:

 1. Deze kaart is echt leuk joh !! prachtig,leuk papier en erg mooi afgewerkt !
  En gave inzet voor het goede doel!
  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje geworden, goed gelukt ondanks dat je alleen was. Hier lopen we ook al te hoesten en lichte griepverschijnselen. Ook maar "vroeg" naar bed

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig lift kaartje zeg! en hopelijk knapt Caroline snel weer op!

  Lieve groetjes, De hobby droom

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart heb je gemaakt Henriet!
  En wat goed van die sponsorloop....jullie hebben wel veel opgehaald....en dat met zo weinig leerlingen....knap hoor!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prestatie die sponsorloop, echt heel knap! Je kaart mag er trouwens ook zijn, leuk dat je zo'n zelfde papiertje had liggen. Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend dat de loop zoveel opgebracht heeft, dat kinderen voor goede doelen warm lopen. Mooie kaart, ook al is de basis hetzelfde het is een totaal andere kaart geworden. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi doel, die dierenambulance! En wat een opbrengst! Ze zullen dat erg blij mee zijn.
  Je kaart is mooi, grappig dat je het achtergrondje ook had! Dank voor je deelname!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Henriet,
  je kaart is heel mooi gemaakt! Een strakke uitvoering!
  En wat een top-opbrengst! Als ze het bij in het onderwijs hebben over opbrengstgericht werken, dan weet jij een mooi voorbeeld (zullen de deskundigen wel gek staan te kijken als de humor er niet van inzien, hahaha) Kan me indenken dat jullie supertrots zijn op de kanjertjes.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schitterende kaart. En wat een super opbrengst hebben de kinderen bij elkaar gelopen. De dierenamnulance zal er super blij mee zijn.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw 29 kinderen, dat is zeker een prestatie. Tof dat ze voor de dierenambulance hebben gekozen!
  Je liftkaart vind ik mooi en super strak! Erg leuk dat je weer meedoet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zag je kaartje staan bij de liftchallen, en kon het niet laten om even te komen 'spieken' op je blog. Je creaties vind ik helemaal leuk, ben je meteen gaan volgen.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen