woensdag 30 oktober 2013

Verjaardagskaart

Na een weekje herfstvakantie zijn we nu al weer een paar dagen hard aan het werk. De vakantie was echt top! Eerst een paar dagen lekker thuis van alles en nog wat gedaan (opgeruimd, een nieuwe vloer in de keuken gelegd, lekker gewandeld enz.) en toen donderdag met oudste zoon vertrokken naar een hotel in Katwijk aan Zee. Want 's avonds gingen we samen naar Soldaat van Oranje. Wat een belevenis was dat! Echt een aanrader. Vrijdag hebben we samen nog een dagje Den Haag gedaan. Lekker gewandeld van Paleis Noordeinde naar het Vredespaleis, lekker gewinkeld en daarna een rondleiding in de ridderzaal, eerste kamer en tweede kamer. Heel leuk om mee te maken en super gezellig 2 dagen met oudste zoon.

Nu over naar mijn kaartje voor vandaag. Deze heb ik vanavond bij Caroline gemaakt en hij is voor mijn broer die morgen jarig is.
Het design papier komt allemaal uit een oud blokje van Docrafts en heet "Wellington".  Ook weer zo'n blokje dat ik al langere tijd heb maar niet veel gebruik.  Het achtergrond papier heeft allemaal kleine tekstjes zoals For you en With Love. Daarop de uil met de stans van Marianne Desingn. Mijn broer woont bij mij in het dorp en de bijnaam van de inwoners hier is uilen, dus vandaar de uilenkaart. Het takje is uit kraft-papier. De tekststempel heb ik geleend van Caroline.
Morgen gaat deze kaart, aan een fles wijn en met een goed boek naar mijn broer.
Ik laat deze kaart meedoen met de challenge van Een Hoop Inspiratie Challenges Blog waar ze een gefeliciteerd kaartje willen zien.

Nu nog even samen met manlief een borreltje drinken. Hij werkt deze week van 14.00 uur tot 20.30 uur, dus 's avonds zien we elkaar nog even een klein poosje. Even qualiti-time dus :-)


12 opmerkingen:

 1. Dat lijkt goed zeg die vakantie. Veel gedaan zo te lezen. En nu deze kaart. Ik vind het erg mooi die uil. Dat dat de bijnaam is. Haha. Groetjes. Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt je vakantie goed benut :o). Het kaartje is super leuk geworden. Toppertje.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig mannenkaartje, even geen sokken en stropdassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alvast gefeliciteerd met je broer! je kaartje voor hem is echt schittert :) wij.zijn dol op uiltjes!

  Lieve groetjes, De hobby droom

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De vakantie gaat snel voorbij he, zeker wanneer hij volgeboekt zit!
  Wat een enorm leuke kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt , echt een schatje! En wat een gave vakantie heb je gehad wauwww echt hele leuke dingen heb je gedaan... lekker nagenieten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Henriet,
  wat een leuke kaart voor je broer! Mooi achtergrond papier ook. En egzellig zeg, met je oudste zoon uit. De musical Soldaat van Oranje vond ik ook zo indrukwekkend en mooi. Niet alleen het verhaal, spel en zang, maar ook het feit hoe je als publiek mee genomen wordt...Super!
  En zo'n afzakkertje is altijd gezellig, even de dag doornemen...
  Lieve groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterende kaart, Henriet. Ik heb ook gehoord dat Soldaat van oranje prachtig is.
  Leuk dat je mee doet aan de challenge bij EHI.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Grappig, terwijl ik zit te lezen dat jij naar Soldaat van Oranje bent geweest zit mijn man daar in de zaal met een stel collega's. Maar wat leuk zeg, lekker op stap met je oudste zoon. Dat zijn dagen om nooit te vergeten. Je bent in mijn geboortestad geweest (nog meer toeval). Maar goed, het gaat natuurlijk ook om je kaartje. Top! Helemaal leuk met die uil en ook prachtig van kleur.
  Fijn weekend, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi kaartje. Leuk dat je meedoet aan de challenge van EHI.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kaart Henriet!

  groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen