woensdag 24 juli 2013

Problemen zijn er om opgelost te worden

Voor mijn verjaardag kreeg ik van een vriendin een prachtige stempel. Daar ging ik vanochtend wel even een kaartje mee maken.
Maar dat even liep iets anders want ik kwam voor een aantal problemen te staan. Probleem 1: ik heb geen acrylblok dat groot genoeg is voor deze stempel. Hoe los je dat dan op? Nou gewoon..... je neemt een B-plaat van de cuttelbug en daar kleef je de stempel op. Werkt erg goed!
En dan probleem 2: het inkleuren van de stempel. Ik ben geen ervaren inkleurster en heb dus ook niet zo veel dingen om mee in te kleuren. Ik ben dus maar aan de slag gegaan met mijn Stabilo stiften en met 6 kleurtjes heb ik dit resultaat bereikt:
Na het inkleuren de stempel uitgescheurd en bewerkt met Distress inkt (vintage photo). Een creme kleurige kaart bewerkt met dezelfde inkt, daarop design-papier met bloemetjes. Daar overheen een stukje kant en toen de stempel er een beetje schuin opgeplakt. Als laatste nog 4 hoekjes met inkt bewerkt en toegevoegd.
En zo zijn mijn problemen weer opgelost!
Ik laat deze kaart meedoen bij Cards en Scrap waar het thema deze keer "In de tuin" is.

Komt er vandaag regen? Voor de tuin zou het wel goed zijn........
Wat je ook gaat doen vandaag: geniet er van!!

6 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan, en bedankt voor je tip. groeten, nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gave stempel, en wat een slim idee om de b-plaat te gebruiken, je kaartje is erg mooi, groetjes Gemma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is schitterend geworden Henriet, heel mooi ook al zat het even niet tegen, top meis. Hier nog geen regendrup gezien, van mij en zeker van de plantjes zal het wel eventjes mogen maar daarna weer snel opknappen.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou voor een beginneling is dit een super kaartje en het stempelen heb je goed opgelost .je kunt er ook een paar stoelpoot viltjes opplakken dan heb je voor altijd een goede acrylblok.
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf hoormooie kaart bedankt voor je deelname aan cards en scrap.

  BeantwoordenVerwijderen