woensdag 17 juli 2013

Uitprobeersel

Vandaag ben ik met collega Liesbeth naar Art Journey in Sleen geweest. Toch wel een beetje aangestoken tijdens de workshop bij Annette besloten we in de vakantie een middag naar Sleen te gaan.
We hebben ruim 2 uur heerlijk rond gekeken. Uiteindelijk gingen we beiden met een bescheiden tas huiswaarts. Maar....er zullen vast nog wel meer tasjes gaan volgen.
En ja, dan liggen al die mooie nieuwe spullen op tafel en dan wil je er ook wel meteen mee aan de slag. Nu wil het toeval dat vanavond al mijn mannen de deur uit zijn dus ik heb het rijk alleen.
Na een dik uur uitproberen is dit het resultaat:
Het rode "gemarmerde" papier heb ik heel simpel gemaakt met een gewone stift en een waterkwastje. Met de stift her en der wat op het papier gekrast en dit met de waterkwast verdund. De vogeltjes met een template en stabilo-stiften aangebracht en als laatste de bloem gestempeld. Dit strookje gemat op rood papier en dit op een vierkante, witte kaart geplakt. Nog een tekstje er bij en klaar was mijn uitprobeersel. Dit uitprobeersel smaakt naar meer!
Nu lekker genieten van deze heerlijke zomeravond met een pot thee, een haakwerkje en (o jee) een bakje chocolade nootjes.

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk resultaat! Kan je lekker met verschillende kleurtjes gaan uitproberen :-D
  Super mooie stempels heb je gebuikt!
  Hele mooie kaart, ik ben alvast benieuwd naar meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende uit probeersel heb je gemaakt. Hij is goed gelukt. Lekker hé het snuffelen. Je ziet altijd zoveel leuke dingeb.
  Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een leuk uitprobeersel! Lekker van vakantievieren, he? Dat je de tijd hebt en jezelf de rust gunt om eens wat uit te proberen. En dat er in Sleen zo'n mooie winkel is! Sjonge...
  Ik vind je kaartje een heel sfeervol kaartje eigenlijk.
  Ben benieuwd wat er nog meer komt...
  Morgen weer een warme dag...geniet ervan.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat is het een prachtige kaart! Mooie kleurtjes ,Super!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen