dinsdag 30 juli 2013

Wit op wit

Omdat het hier de hele middag al regent en er ook vanavond na het eten geen verbetering in kwam ben ik maar gaan zitten knutselen. Deze keer werd het een kaartje voor het Kaartjes Inspiratie Challenges Blog waar de uitdaging deze keer "wit op wit" is. Er mag alleen in het plaatje wat kleur zitten. En aangezien ik geen plaatje gebruik heb ik de kleur maar aangebracht in de vlaggenlijn en het vogelhuisje.
De basis is een vierkante witte kaart. Daarop van het zelfde papier een ge-embost vierkant met afgeronde hoeken. Daarop de klokkenstans en daar voorlangs 2 hekjes. De vogeltjes op de hekjes geplakt en een vlaggenlijn met 4 vlaggetjes in hun bekjes. Daarboven het huisje waar deze 2 vogeltjes gaan wonen met een hart met embossing hartjes.
Witter lukte niet deze keer!

Vanochtend waren we al weer op tijd  in het ziekenhuis. Eerst met manlief naar de orthopeed. De ontsteking was niet verergerd dus een noodopname + operatie was niet nodig. Wel is er een afspraak voor een operatie gemaakt voor dinsdag a.s. Dan gaan aan de rechter kant de schroeven en de plaat er uit. Tot die tijd rust en de penicilinekuur afmaken. Na de orthopeed nog naar opname voor afspreken van datum en tijd en toen nog naar de apotheek voor verbandmiddelen. En daar was het me toch druk.....
Het was eigenlijk de bedoeling dat we deze vakantie nog een paar dagen weg zouden gaan. Dat zit er nu dus helaas niet meer in. Dat wordt dus extra veel knutselen :-)

4 opmerkingen:

 1. Ha Henriet,
  wat goed gelukt zeg! Ik vind het altijd supermoeilijk om een witte kaart te maken. Mar deze is heel mooi!
  Jammer dat je niet nog een paar dagen weg kan. Onze schoonzoon Jeroen heeft dus ook een plaatje en schroeven in zijn onderbeen en enkel, gips er net af en ze zijn, omdat de vakantie niet doorging een paar dagen naar Scheveningen. Nou ja, misschien in de herfstvakantie? Wens je am hele veel sterkte voor a.s. dinsdag en jij: freubel ze!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, elk nadeel heb z'n voordeel toch? Kun je lekker nog meer van zulke leuke kaartjes maken. Heeft je man ook een hobby? Of baalt hij dat hij nu niet kan voetballen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtieg witte kaart en super dat het niet verder is gegaan en succes en sterkte met de kuur... en duim alvast voor jullie voor de operatie ... toi toi toi!


  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend kaartje Henriet, supermooi vind ik hem. Alvast heel veel sterkte voor aanstaande dinsdag, ik hoop dat de operatie bij je man voorspoedig zal gaan.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen