donderdag 11 juli 2013

3x is scheepsrecht

Het bovenstaande gezegde is van toepassing op onderstaand kaartje. Gisteravond maakte ik een versie met rood/roze roosjespapier gecombineerd met groen. Ik was er zelf al niet zo kapot van, maar toen jongste zoon hem ook niet mooi vond besloot ik deze maar ver onder in de voorraad doos te leggen. Vanochtend volgde nummer 2. Vierkant, groen met bruin. Ook deze voldeed niet aan mijn verwachtingen.
Maar de schets van Crazy for Cas bleef toch door mijn hoofd spoken. En toen de kinds vanavond om 10 uur naar boven vertrokken (morgen loopt hun wekker om 5 uur af. Ze brengen deze vakantie 3 weken lang een ochtendkrant rond) ben ik toch nog maar even gaan zitten. Met dit als resultaat:

En meteen na het maken ook maar een foto gemaakt zodat ik hem nog op donderdag kan plaatsen.
Yvonne heeft nog steeds de "52 weeks of christmas" op haar blog lopen. Nou lukt het mij niet om iedere week een kerstkaart te plaatsen maar vandaag doe ik toch maar weer mee.
Verder wil ik de kaart ook mee laten doen bij de uitdaging van Cas on Sunday waar het thema deze keer "Christmas in July" is.
Dus niet alleen 2x is scheepsrecht maar ook 3 vliegen in 1 klap!

Nu voor iedereen welterusten! Morgen staan ze hier om 8 uur van de verzekering op de stoep. Na het opruimen van de garage waaide de achterste deur heel hard dicht en daar kon het glas niet tegen.....

11 opmerkingen:

 1. Scheepsrecht, vliegen, verzekeringen en een hele leuke kerstkaart! Tja, soms heeft het wat voeten in aarde voordat een kaartje naar je zin is. Je ziet: de aanhouder wint :)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart heb je gemaakt.
  Ook je vorige kaart is prachtig.
  Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een beauty heb je gemaakt, ik vind hem helemaal geweldig, hij is zoooo gaaf!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal te gek. Ik vind 'm echt mooi! Ben blij dat je nog eens een poging wilde doen, haha. Erg leuk dat je meedoet bij crazy For CAS.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik bedenk me nu dat ik volgens mij ook nog van deze leuke hertjes wat uitgestanste exemplaren heb liggen (heb de stans zelf niet). Je hebt laten zien dat de sketch zich heel goed leent om dit hertje te gebruiken. Wellicht dat ik daar komende week ook nog wel wat op deze manier mee ga doen. Bedankt voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag hem gisteravond al even op de telefoon, maar daar is het wat lastiger om te reageren en ook te moe, dus nu even een reactie. Hij is erg leuk geworden. Soms ben je langer met het passen en meten bezig dan het maken van de kaart zelf. Ik herkende de sketch meteen en dit is erg leuk gedaan. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Henriet,
  nou, als je dit leest is de verzekering al geweest. Ik heb hier een binnendeur waar het glas al heel lang uit is... moet ik ook over bellen. Maar een buitendeur heeft hoogste prioriteit....Wel geslapen vannacht?
  Je kaart is heel mooi. De sketch is leuk, he?
  Ik heb hem ook gebruikt en ook als kerstkaart! Grappig.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Nog een kerstkaart met onze sketch. Bedankt voor je deelname bij Crazy for CAS

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kaart ;o)
  Hij is goed gelukt hoor ... leuk dat je meedoet bij CAS on Sunday!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kaart, mooie uitwerking van de schets! Bedankt voor het meedoen met CFC, groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Very pretty!!! Thanks for playing along with us at CAS on Sunday!! :)

  BeantwoordenVerwijderen