zondag 6 juni 2021

Maak mooie momenten

De kleuterjuf bij ons op school heeft een nieuwe baan. Ze wordt op een school in haar woonplaats IB-er. Super leuk voor haar maar ze vindt het toch moeilijk om bij ons weg te gaan. Nu speelt er op het moment ook van alles bij ons op school dus het geeft haar een dubbel gevoel. Woensdagavond heb ik tot half 11 met haar aan de telefoon gezeten en om haar te feliciteren en een hart onder de riem te steken maakte ik deze kaart:


Ik gebruikte de sketch van Sunday Stamps. En waar ik normaal nogal strak de sketch volg heb ik nu de cirkels (waarin immers staat 'any shape' vervangen door de pelikaan en de golfbreker met de meeuw. De tekst vond ik wel toepasselijk.

Gistermiddag heerlijk zitten knutselen. De to-do lijst is weer een stukje korter geworden. De komende week nog erg druk op school met de Cito-toetsen, analyses en rapporten. Nog even doorzetten. Over 5 weken begint de vakantie. Tot die tijd blijf ik ook 4 dagen werken. De operatie van mijn collega is nog niet in zicht.

17 opmerkingen:

 1. Erg mooie kaart is het zo geworden en zal dan ook zeker gewaardeerd worden.
  Sterkte met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuke kaart, dat zal ze zeker op prijs stellen.
  Succes nog met de laatste weken
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele leuke kaart. Fijn dat je gisteren veel hebt kunnen doen.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zal deze super mooie kaart zeker waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke vrolijke zomerkaart met de nieuwe strandspulletjes! Mooie tekst erbij voor de kleuterjuf! Ik vind zelf de nieuwe strandstansen erg leuk!
  Succes de komende week op school!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah. de nieuwe stans heb je al! Wat gaaf is hij! En je kaart is erg lief voor je collega. Ik kan me wel voorstelle dat het lastig is ergens weg te gaan waar je het naar je zin hebt. (Ik ken het)
  Wat heerlijk dat je to do lijstje wat korter is geworden. Ik hoop binnenkort op een dag niets anders dan knutselen....moet het niet mooi weer gaan worden hahahahhaha....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterende kaart.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaart, het is een heel lief gebaar naar je collega (en zulie lieve gebaren maken het juist lastig om weg te gaan). Succes met al die toetsen en rapporten, lijkt me altijd weer een lastige eindsprint die veel energie vergt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi kaartje!
  Groetjes Karien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. So cute, Henriet - perfect seaside dies, and I love that background paper - just like waves! Brilliant! Thanks so much for playing at Sunday Stamps!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige kaart voor je collega, Henriët.
  Succes de komende weken.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gave kaart, geweldig die pelikaan. Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat lief van je om speciaal voor haar dit kaartje te maken, ze zal het zeker weten te waarderen. Hij ziet er ontzettend leuk uit 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een mooi kaartje met de leuke pelikaan erop mooie achtergrond heb je gemaakt het past allemaal mooi bij elkaar mooie tekst heb je gebruikt ik denk dat je collega zich hierin wel kan vinden
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie kaart Henriët!! En die wordt zeker dubbel gewaardeerd. Je soms maak je keuzes en achteraf weet je pas of je de goede maakt.
  Succes daar nog even met de laatste loodjes op school.
  Hier heeft de oudste deze week ook Cito's (volgens haar was het een makkie)
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele leuke kaart met de pelikaan. Ook al maak je zelf de keuze dat wil niet zeggen dat het niet zwaar kan vallen, lief dat je een kaartje voor haar maakte.
  Schattige kaartje voor je bonus neefje Abel.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 17. What an adorable card and so thoughtful of you to make one for the teacher! thanks so much for playing along with us at Sunday Stamps!

  BeantwoordenVerwijderen